Managers

Hoewel dit soort plaatjes voor mij meestal aanleiding zijn om snel door te bladeren, wilde ik deze u toch even niet onthouden.
Aan de enkeling die de strip wel leest wilde ik toch even kwijt dat u het goed hebt getroffen met uw baas als u de situatie niet herkent.

Tegen degenen die de situatie wel herkennen kan ik alleen maar zeggen:
Je bent niet de enige met zo'n baas, en de stap om zelf manager te worden is een stuk makkelijker. Je hoeft er tenslotte weinig voor te kunnen. Anderzijds moet je je doodschamen als je graag manager wilt worden. Ik zeg altijd maar zo: Er gaat niets boven een écht beroep.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “Managers”

  1. Een man in een luchtballon is verdwaald. Hij zakt wat en ziet een vrouw op de begane grond lopen.
    Hij roept haar toe: “Ik heb vrienden van mij beloofd hen over een uur ergens te vervoegen, maar ik heb geen idee waar ik juist ben”.
    De vrouw roept terug: “U bevindt zich in een ballon op ongeveer tien meter boven de begane grond. U zit tussen de 51 en de 52 graden noorderbreedte en tussen de 5 en 6 graden westerlengte”.
    “U bent ingenieur hé” zegt de man.
    “Inderdaad, hoe weet u dat?” vraagt de vrouw.
    “Wel” zegt de man “u heb mij een technisch perfecte uitleg gegeven, maar ik weet niet wat ik met die informatie moet doen en heb nog steeds geen idee waar ik me bevind. In alle eerlijkheid, u hebt me niet veel geholpen en u hebt mij bovendien nog eens kostbare tijd doen
    verliezen.”
    “En u bent directeur, neem ik aan?” antwoordt de vrouw.
    “Klopt, hoe weet u dat?”
    “Wel, u weet niet waar u zich bevindt, noch waar u naartoe moet. Een grote massa lucht heeft u gebracht waar u nu bent. U heeft een belofte gedaan waarvan u geen idee had hoe u die moet nakomen en u verwacht dat mensen die onder u staan, uw problemen oplossen. Het feit is dat u in net dezelfde situatie zit als vijf minuten geleden, alleen is het nu mijn fout”.

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.