Jos the Boss

Altijd goed om te horen dat ie nog steeds gewaardeerd wordt. Nooit té vroeg juichen maar het zou de Formule 1 spannender maken.
Dan gaat de hartslag weer omhoog tijdens de race, het puntje van de stoel slijt harder dan de zitting. Als SBS dan zo vriendelijk wil zijn om in het vervolg alleen nog gasten uit te nodigen die wat van Formule 1 weten hoef ik me daar ook niet aan te ergeren. Jos blijft die eeuwige belofte, hij heeft een grindbakreputatie opgebouwd waar hij ook niet meer vanaf komt, tenminste niet bij de stuurlui aan wal, maar het zou zo mooi zijn als ie gewoon iets indrukwekkends kon laten zien. Al reed ie maar even op de eerste plaats. Voor mij is Jos een held. En alle coureurs die het tot de formule 1 schoppen.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

3 gedachten over “Jos the Boss”

  1. Waar blijft de roem voor de boekhouder? Hij die kwartaalcijfers heeft op dertig maart. Jaarcijfers voor de kerst. Daar hoor je nooit wat over. Jammer.

  2. Hij die in de schaduw van de verkopers het bedrijf draaiend houdt? Hij die in de stille uurtjes vele vulpotloodvullingen verslijt?
    Zo gaat het met veel helden. Na hun dood worden ze pas een legende.

  3. Het zou beter zijn als ze heel die studio platgooien en de nabeschouwing weglaten. Hoef ik me niet meer te ergeren aan die “kenners” en al die (overwegend Ferrari-)boeren in het publiek.
    Jos terug in de F1 zou zeker een goede toevoeging zijn. Maar in die Jordan zal hij niet ver komen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s