Wraak

Ik ben op weg naar Duitsland. Weet u waarom? Om wraak te nemen.
Mijn vriendin en ik hadden een programma opgenomen over de holocaust.
Nou werd daarin niets verteld wat we nog niet wisten, maar wél werden nu beelden uitgezonden die ik niet eerder had gezien.
Het ergst was nog wel de soldaat die een moeder en een kind van elkaar scheidde.
En je kunt niet iedereen over één kam scheren, ieder volk kan nog steeds opgehitst worden, en de huidige generatie Duitsers kon er ook niets aan doen, ik weet het allemaal wel, maar toch zullen ze bloeden voor wat er gebeurd is.

Als ik de grens over ben, draai ik een énorme bolus midden op hun snelweg!

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

7 gedachten over “Wraak”

 1. Tip:
  Wel met je gezicht richting verkeer gaan zitten……
  anders waait de rijwind van al die duitse racemonsters je productie alsnog tegen je achterste aan
  hi hi

  Like

 2. wat is mijn schuld verklaar je even ja ik zal wel bliond zijn of zo maar goed nou wil ik het weten ook hahaahaha groetjes van een nat eerbeek 😦

  Like

 3. Welke snelweg Mack? Ik woon vlak bij de grens en ga graag een broodje scoren bij de buren. Als ik iets niet wil is het jouw wraak laten mislukken door met mijn auto door jouw stront te rijden.
  Jij woont niet aan de grens of wel? Dat anti duits is inmiddels zo achterhaald. Ik zal je eens wat verklappen. Het zijn net normale mensen…

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.