1,3 miljard tegen 16 miljoen.

Wie wel eens in China is geweest weet dat Chinezen stinken. Bovendien rochelen en boeren ze de hele dag, spugen in de asbak, de wc's zijn te vies om te gebruiken, en ze laten hun kinderen gewoon op straat schijten. Bovendien zijn ze onbetrouwbaar. Als ze 'ja' zeggen bedoelen ze vaak 'nee' of 'misschien'.

Wie wel eens in Nederland is geweest weet dat Nederlanders stinken. Naar varkens. Ze prakken hun eten, snuiten hun neus in een doek die ze gewoon weer in hun broekzak doen, zoenen elkaar in het openbaar op de wang. Uit hun hele lichaam komt haar. Bovendien zijn de Nederlanders onbeschoft en brutaal.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “1,3 miljard tegen 16 miljoen.”

  1. Italianen stinken. Naar knoflook en goedkope parfum. Ze komen altijd te laat, zijn zeer onbetrouwbaar en geven veel geld uit aan uiterlijk vertoon. Bovendien zingen ze de hele dag.

    Like

  2. Vergeet niet dat Nederlanders naar melk stinken.
    Chinezen vinden Nedelanders mooi, omdat zij lange gezichten hebben. Maar we zijn weer lelijk vanwege onze grote neuzen en die barbaarse haargroei op het gezicht.

    Like

  3. Hoho. Speak for yourself.
    Ik ruik naar viooltjes. Mijn diner wordt nimmer geprakt, edoch met mes en vork genuttigd. Als ik mijn neus al (beschaafd en ergens waar niemand er last van heeft) snuit, dan in een papieren zakdoekje dat ik ogenblikkelijk weggooi. Zoenen in het openbaar, hoe affrreus, zegt Amy Groskamp ten Have! En ik weet niet of je er bekend mee bent, maar haargroei is te temmen. Verblijf ik met vriendelijke groet, en nimmer onbeschoft of brutaal,
    Peng
    😉
    PS Sambal bij?
    😀

    Like

  4. Ja, wij stinken zuur. Naar melk. Ik heb dat ook gehoord. Ik ben nog nooit in China geweest hoor. Ik kom slechts in exotische buitenlanden. Frankrijk, Duitsland…
    Drinken Chinezen geen melk trouwens?

    Like

  5. Nee vallen ze van flauw. Dat heb ik ook net als 15% van de Nederlanders. In het verre oosten (vooral Japan) is dat percentage iets van 70% dat niet tegen koeiemelk kan. Ze drinken daarom sojamelk. Is ook te pruimen.
    Technisch is het moeilijk te zeggen of ik in China geweest ben. Wel in HongKong en Macao dat later een onderdeel van China is geworden. Verder ben ik 6 maanden op TaiWan geweest waarvan Chinezen en Taiwanezen vinden dat het een deel van China is. Het meningsverschil zit in wie de baas mag spelen.
    Taiwan is origineel helemaal geen deel van China. Dat is te danken aan onze VOC, die Chinezen naar Taiwan sleurde (ze wilden niet echt). Inmiddels is de originele bevolking (van ca. 200.000 filipijns-achtigen) de bergen in gedreven en worden behandeld als de Indianen in de USA en zigeuners in Europa. De Chinezen zijn er nu met 23 miljoen. Kortom alles is en spreekt er Chinees. Die vooroordelen over westerlingen zijn daar ook.
    Met een groepje Chinezen is niets aan te vangen. Ze willen zichzelf en hun medechinezen nooit af laten gaan, waardoor het een zeer conservaties stel wordt. Angsvallig worden de hoofden onder het maaiveld gehouden en de westerling staat tegenover een ondoordringbare muur.
    Als je 1 Chinees apart spreekt is het heel anders en is er geen verschil te merken met een doorsnee Nederlander. Behalve dat ze vriendelijker, minder chagerijnig en geïnteresseerder zijn.
    Het is dus even wennen, maar daar was zeker prima te leven en te werken. Met hun manier van bijelkaarkruipen passen er 60 miljoen mensen in Nederland. We zijn dus nog lang niet vol. 🙂

    Like

  6. nederlanders brutaal valt tog ook best mee, we zeggen gewoon waar t op slaat.8) we zijn tenminste niet schijnheilig. 😀 beterr tog.

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.