Statistieken

Ik schrijf deze blog op de valreep om de weblogstatistieken in de war te gooien. 108 heb ik er geschreven volgens mijn jaarrapport 2015, maar dat worden er dus 109. Vorig jaar nog 99, dus een lichte vooruitgang.  Maar ook schrijf ik deze blog op oudejaarsavond omdat mijn kinderen een film zitten te kijken en mijn vrouw in het ziekenhuis ligt. Geopereerd vandaag, een knieprothese gezet. Ze had al jaren last van haar knie, maar nu moest er ingegrepen worden. Dus het was of vandaag, of in februari. Dus dan maar vandaag. Het is erg goed gegaan volgens de arts, de nieuwe knie zit perfect begreep ik, maar ze had wel veel pijn. Een morfinepomp bood uitkomst. Ze was ook misselijk en moe, kreeg iets tegen de misselijkheid, en vond het wel best voor vandaag. Ik ook. Sterk getimed van mij om last van mijn rug te hebben. Autorijden gaat nog net, maar uitstappen, poeh!

Ter compensatie heb ik wat vuurwerk gekocht voor de kinderen. Die hebben de avond van hun leven. Onbeperkt oliebollen, chips, drinken, en tv. Ik zit achter de laptop met de top 2000 op de koptelefoon. Ik kon dat nooit, een logje schrijven met muziek op de achtergrond. Waarom dat nu wel gaat, geen idee. Maar eindelijk hoor ik eens alle mooie nummers aan het einde van de top.

Ben vandaag drie keer naar het ziekenhuis geweest, drie keer parkeergeld moeten betalen! Vanochtend, toen ik van het ziekenhuis naar huis reed, om een uur of kwart over zeven, begon juist “Echoes” van Pink Floyd. Totaal de weg kwijt, die band, maar ik vond het schitterend. Het nummer duurt 23 minuten, en dat was precies genoeg voor de hele terugweg.

Ik wens u allen, maar dan ook allemaal, het allerbeste voor 2016.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

14 gedachten over “Statistieken”

 1. Jeetje, wat heftig zo’n knie-operatie op de valreep.. Heel veel sterkte en beterschap voor Linda (en voor je rug ook)! En uiteraard, jullie allegoeds gewenst voor 2016!

  Like

 2. Die Linda. Een knieoperatie. Mijn zusje heeft er ook net een. En is al flink aan het oefenen. Ze zijn van de pijn af en dat is al een heerlijkheid.
  Hier heeft een kleinkind geprobeerd tot 12 uur wakker te blijven. Nummer twee hield het vol tot 21.00 uur. De oudste tot half elf. Toen zag je gewoon die ogen dichtvallen.
  Om 12.00 wakker gemaakt, want het ging in Duiven weer de lucht in. Niet normaal.
  Willie Stähle had de meeste hectiek zag ik bij de statistieken. Moest weer grinniken om al die leiperds die bleven reageren.
  En morfine is een godsgeschenk na een operatie, alleen kun je dan niet meer poepen. Het verstopt. Dus krijg je het niet al te lang.
  En van die top 2000 heb ik er niet één gehoord.
  Ondanks die rug en die knie toch een goed 2016. Laat je op het werk niet gek maken, en blijf wel wandelen met de hond. Heul goed voor die rug.
  Sterkte met het huishouden , komende weken.

  Geliked door 1 persoon

 3. IK wens jullie vieren veel geluk, plezier en een goede gezondheid toe en voor Linda speciaal een snel herstel. Trouwens, met zo’n begin kan het in de rest van het jaar alleen maar beter worden. Misschien is dat wel het beste aanknopingspunt om maar meteen goed de moed erin te houden.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: