Mack

Mensen zijn zo begaan met mij dat ze me alternatieve foto’s toesturen om als achtergrond te gebruiken voor mijn weblog. Tenminste, dat suggereren ze. Een mack-site zonder Mack vinden ze niet kunnen. In werkelijkheid proberen ze natuurlijk Elvis weg te krijgen, maar ik was zelf net zo blij met mijn nieuwe achtergrond. Bovendien vind ik dit net kermis, met die roze Macks. Net ten zuiden van Luxemburg ligt trouwens een plaatsje dat heet Rodemack, maar er wonen nog geen duizend mensen dus waarom dat met een enorm bord staat aangekondigd, ik weet het niet. Vast omdat het zoals praktisch elk dorpje in Frankrijk het mooiste dorp van Frankrijk is. Nee, sorry Ximaar, dit gaat mij teveel afleiden.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

12 gedachten over “Mack”

 1. Ja, daarom had ik hem ook eerst in het midden. Maar op mijn werk (breed scherm) staat de datum niet door zijn haar heen. Je kunt het ook moeilijk iedereen naar zijn zin maken.

  Like

 2. @Mack: Schermbreedtes verschillen en iedereen kan ook nog eens het venster van zijn browser vergroten of verkleinen. Als ie bij mij op vol scherm staat, dan begint de M van Mack in het oor van die zangert. Maar inmiddels kan ik de 25 wel voor zijn wang scrollen. 🙂

  Like

 3. Had jij dat rare geval gemaakt met die roze bulldogs, Ximaar? Ik zag het eerst aan voor olifanten. Dat kun je toch niet boven je blog zetten? Dan nog liever Elvis met zijn babyface en zwart geverfde haren.

  Like

 4. Klasse Ximaar, en al die mensen die denken dat het olifanten zijn gaan maar eens een dagje naar de dierentuin. Als er een slurfje voor aan hangt is het een olifantje.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.