Mack

Mensen zijn zo begaan met mij dat ze me alternatieve foto’s toesturen om als achtergrond te gebruiken voor mijn weblog. Tenminste, dat suggereren ze. Een mack-site zonder Mack vinden ze niet kunnen. In werkelijkheid proberen ze natuurlijk Elvis weg te krijgen, maar ik was zelf net zo blij met mijn nieuwe achtergrond. Bovendien vind ik dit net kermis, met die roze Macks. Net ten zuiden van Luxemburg ligt trouwens een plaatsje dat heet Rodemack, maar er wonen nog geen duizend mensen dus waarom dat met een enorm bord staat aangekondigd, ik weet het niet. Vast omdat het zoals praktisch elk dorpje in Frankrijk het mooiste dorp van Frankrijk is. Nee, sorry Ximaar, dit gaat mij teveel afleiden.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

12 gedachten over “Mack”

 1. Ja, daarom had ik hem ook eerst in het midden. Maar op mijn werk (breed scherm) staat de datum niet door zijn haar heen. Je kunt het ook moeilijk iedereen naar zijn zin maken.

  Like

 2. @Mack: Schermbreedtes verschillen en iedereen kan ook nog eens het venster van zijn browser vergroten of verkleinen. Als ie bij mij op vol scherm staat, dan begint de M van Mack in het oor van die zangert. Maar inmiddels kan ik de 25 wel voor zijn wang scrollen. 🙂

  Like

 3. Had jij dat rare geval gemaakt met die roze bulldogs, Ximaar? Ik zag het eerst aan voor olifanten. Dat kun je toch niet boven je blog zetten? Dan nog liever Elvis met zijn babyface en zwart geverfde haren.

  Like

 4. Klasse Ximaar, en al die mensen die denken dat het olifanten zijn gaan maar eens een dagje naar de dierentuin. Als er een slurfje voor aan hangt is het een olifantje.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s