Mooi hoor! haar!

Vanavond zag ik hem langskomen op TMF, de op een na beste clip aller tijden. Ik heb het over de ongekuiste versie van “When the lady smiles” van The Golden Earring. Wat is het toch een briljant nummer, een briljante clip en een briljante band. En de smilende lady is al mooi, haar haar schopt het zeker tot de haar-top 3 aller tijden. (Samen met dat van Penny de Jager en Marilyn Monroe, maar ik verander vaker van mening dan van sokken.)

Wat dan de beste clip aller tijden is? Tja. Onovertroffen. Ook al zulk mooi haar.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

10 gedachten over “Mooi hoor! haar!”

  1. Hihihi, ik zie ineens een verband.. Rosalie roept niet alleen Autooooo maar ook Booorste! (Nee niks over kapsels.) Maar kijk wel uit dat je sokken niet gaan stinken hoor..!

  2. Ben het met je eens, die van G.E. is de beste (en een van de eersten) clip aller tijden. Was die niet van Dick Maas? Die Sabrina vond ik niks, maar dat zal vast komen omdat ik niet zo op boobies val. Verder ging het nergens over, toch?

  3. Dat van die non vond ik als kind be-hoor-lijk schokkend. Was zelfs een klein beetje bang voor die clip. Maar vond het wel altijd een heel erg goed nummer. Nog steeds, al heb ik die clipangst inmiddels overwonnen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s