Mooi hoor! haar!

Vanavond zag ik hem langskomen op TMF, de op een na beste clip aller tijden. Ik heb het over de ongekuiste versie van “When the lady smiles” van The Golden Earring. Wat is het toch een briljant nummer, een briljante clip en een briljante band. En de smilende lady is al mooi, haar haar schopt het zeker tot de haar-top 3 aller tijden. (Samen met dat van Penny de Jager en Marilyn Monroe, maar ik verander vaker van mening dan van sokken.)

Wat dan de beste clip aller tijden is? Tja. Onovertroffen. Ook al zulk mooi haar.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

10 gedachten over “Mooi hoor! haar!”

  1. Hihihi, ik zie ineens een verband.. Rosalie roept niet alleen Autooooo maar ook Booorste! (Nee niks over kapsels.) Maar kijk wel uit dat je sokken niet gaan stinken hoor..!

    Like

  2. Ben het met je eens, die van G.E. is de beste (en een van de eersten) clip aller tijden. Was die niet van Dick Maas? Die Sabrina vond ik niks, maar dat zal vast komen omdat ik niet zo op boobies val. Verder ging het nergens over, toch?

    Like

  3. Dat van die non vond ik als kind be-hoor-lijk schokkend. Was zelfs een klein beetje bang voor die clip. Maar vond het wel altijd een heel erg goed nummer. Nog steeds, al heb ik die clipangst inmiddels overwonnen.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: