10-minuten gesprek met de juffrouw.

Hans (mei 2005) is een lief, zachtaardig en vrolijk jongetje. Hij is wel wat laat met sommige dingen (plast nog niet op het potje en trekt zijn jas nog niet zelf aan) en hij komt niet genoeg voor zichzelf op. Hij eet brood als de beste en hij begint nu wel wat meer met ons te praten, maar dat heeft lang geduurd.

Godsamme! Ik heb mezelf gekloond. Al zag iedereen dat natuurlijk al lang aan zijn blonde krullen. Maar voor jezelf opkomen? Dat kan iedereen al. Voor een ander opkomen, da's veel belangrijker. En maak je maar niet druk hoor jongen. Papa plast ook nog steeds niet op het potje. En je jas zelf aantrekken? Belachelijk. Dat doet de koningin toch ook niet? En wij "macks" praten nu eenmaal niet met onderwijzend personeel. Ja, als ze je wat vragen maar verder moet je de orde in de klas niet willen verstoren.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

7 gedachten over “10-minuten gesprek met de juffrouw.”

 1. Personeel (alla.. onderwijzend maar goed) voor nog, net, géén drie-jarige ? En DAT zet hem niet eens op het potje en trekt hem geen jas aan. Is dat het personeel van tegenwoordig…
  Wat een nare zware eisen worden er gesteld aan een 3jarige, het manneke zal voor de rest van z’n bestaan ook geen leven hebben.

  Like

 2. R. (ook mei 2005) plast ook nog niet op het potje en trekt haar jas op z’n kop aan. Ze komt voor zichzelf op door hele bossen haar uit het hoofd van haar grote zus te trekken (m.a.w: wees maar blij dat Hans geen grote zus heeft ;-))

  Like

 3. Voordeel van laatzindelijkworders is dat ze in één keer goed zindelijk zijn. Ik heb twee late en twee vroege. De vroege potplassers hebben heel lang ongelukjes gehad. Zie dan maar eens voor jezelf op te komen.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: