Traditie.


Het is 16 augustus. Vandaag ga ik naar mijn zwager, wij zetten een Elvis-beeld op tafel, trekken onze witte, met diamanten verfraaide pakken aan, eten broodjes pindakaas-banaan en kijken de hele dag jankend Elvis DVD's.
Maar dat is niks bijzonders, dat doet iedereen met een beetje kijk op muziek vandaag.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

18 gedachten over “Traditie.”

  1. Het echte herdenken is niet het kijken, maar in stilte luisteren naar al dat vinyl, die LP’s, waarop hij zijn werken heeft vastgelegd.

  2. Daar vergis je je toch rob hamilton. Het echte herdenken is janken… Janken totdat je niet meer kan janken van de koppijn en niets meer ziet van de tranen. Althans, zo gaat dat hier in huize mack/mick. Ik heb nog niks te janken aangezien mick nog lekker door rockt.

  3. Sorry dat ik er zo laat mee kom: vandaag stond in de Volkskrant een recept voor Elvis-boterhammen, iets verbeterd. Om precies te zijn: Pindakaas-banaan-sandwich. Wie het wil hebben, geef maar een gil.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s