AH!

Het is me toch alweer een tijd geleden dat er een foto van Hansjepansje is verschenen. Dit is Hans tijdens afgelopen vakantie, terwijl hij een Liga eet. Daar wordt hij meestal erg blij van. Hij kan al één woordje en dat is "AH!". "AH!", gebruikt hij voor bijna alles, van koeien tot auto's en van croissantjes tot ballen.
Voor hem bestaat de hele wereld uit één woord en hij begrijpt niet waarom er zo nodig meerdere woorden uitgevonden zijn. Hij vindt dat maar omslachtig. Hans zegt "AH!" en wijst het aan met een Hitlergroet. Het is maar goed dat hij zijn snor nog niet kan laten staan. Elke keer als er een auto over het campingpad kwam rijden begroette Hans hem met "AH!" en zijn rechterarm schuin naar voren.
Wij riepen dan: "Doe maar zwaaien" waarop hij zijn arm op en neer bewoog, zodat wij er niet van beschuldigd konden worden hem extreem rechts op te voeden.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

15 gedachten over “AH!”

  1. Heerlijk toch, die zoon van jou spreekt al alle talen en iedereen begrijpt hem. Waarom zou je hem nu nog meer woorden leren? Wordt het vast alleen verwarrender.
    Fijne dag, groetjes 10

  2. Sorry dat ik zo laat ben, maar ik moet er toch op wijzen dat Hans op de foto de Ligakoek in het rechterknuisje houdt. Misschien voor de zekerheid regelmatig laten afwisselen? Qua knuistje bedoel ik, niet qua Liga?

  3. Ben je wel eens plat op je snuit gevallen met die camera voor je hoofd? Hans kijkt tenminste of hij dnkt “Ha” (in dit geval te vertalen als “Pappa gaat weer gek doen”)

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s