Hufter

Bijna dagelijks erger ik me dood aan een hoeveelheid flauwe grappen die per e-mail binnenkomt. Je opent een powerpointpresentatie en wordt er een mop gepresenteerd die letter voor letter op het scherm verschijnt. En dan aan een eind een megadikke vrouw die een megadikke scheet laat. Haha.

Vandaag zat er een filmpje bij waarvan ik lichtelijk ontdaan raakte. Ik liep gelijk naar beneden om mijn ontzetting met mevrouw Mack te delen. Zij begon echter te lachen omdat ze zag dat het mij had aangegrepen terwijl ik normaal echt heel cool ben.
Maar, God is goed, ik zag het verdriet in haar ogen toen zij het filmpje zag.

Misschien vindt u het allemaal wel meevallen. Ik niet. Ik vind dat de vader uit de ouderlijke macht ontzet moet worden.
Hufter!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

26 gedachten over “Hufter”

 1. eerst dacht ik: wat een domme man, dat hij niet kon inschatten hoe overstuur het kind zou raken. Maar naarmate de seconden verstreken, en de filmer de camera ijskoud op het huilende kind bleef richten, dacht ik: wat een sadistische klootzak.
  En toen ik me realiseerde dat hij het filmpje zelf geinig genoeg vond om hem op internet te zetten, ben ik mijn schep maar gaan halen.

  Like

 2. @Polderzilver: Ik oefen hier puur een journalistieke functie uit hoor. Voordat je voor mij ook een kuil graaft.
  @Zus: Alleen s’ avonds dan van 7 tot 7:05 oké? 😉

  Like

 3. hmrz…. ik had een baby op schoot, en die moest schaaaaaterlachen om het gillende jongetje 😉
  (niet dat iemand zoiets met mijn kind zou moeten wagen ntuurlijk 8))

  Like

 4. Gelukkig wist ik wat er zou gaan komen. In mijn geval rende er een gillende stagiair door ons kantoor. 😀
  Nu ik erover nadenk, dat had ook vast een aardig filmpje opgeleverd.. 😉

  Like

 5. Mijn pc slaat steeds vast zodra ik een filmpje wil afspelen. Het is me dus niet gelukt het te zien. Maar ik geloof je meteen dat het hufterig was. Ik weet toch dat je echt heel cool bent.

  Like

 6. overigens is die grap wel heel goed, hoor (zonder kind). Een vriend heeft hem mij jaren gelden eens gestuurd, en nadat ik met stoel en al achterover was gevallen, en weer van de schrik was bijgekomen, heb ik een week lang elke nietsvermoedende collega ermee de stuipen op het lijf gejaagd. De hele afdeling lag plat van het lachen als er weer iemand intuinde. Hè wat? ja, ik werk nu thuis… in mijn eentje dus. 8)

  Like

 7. Het soort grap is goed en ik moet heel eerlijk bekennen dat ik in een reflex nog in de lach schoot ook (terwijl ik bewust nooit naar die achterlijke homevideo’s kijk, heb een hekel aan leedvermaak). Kon er niets aan doen. Ik vond het pas zielig toen ik zag dat hij echt moest huilen.
  Het is nogal dom van die vader (of misschien was het wel een moeder die dit filmde?) om zijn eigen schrik te wreken op een kind.

  Like

 8. Dat hij de grap uithaalt en dus kennelijk te stom is om het effect op een jong kind in te schatten kan ik nog enigszins begrijpen. Maar naarmate het filmpje langer doorliep en de maker alleen oog bleek te hebben voor het zo goed mogelijk in beeld brengen van het huilende kind kreeg ik sterk te neiging Polderzilver even te gaan helpen met graven.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: