Ik ben op alles voorbereid.

zakdoek Ooit zag ik op televisie Willem Duis zijn zakdoek aanbieden aan een snikkende Prinses Margriet. Sinds die dag draag ik altijd een schone zakdoek bij me voor het geval dat ik ook eens met een huilende prinses aan de praat kom.

Een zakdoek hoort glad gestreken te zijn en in een vierkant opgevouwen. De randen dienen zodanig naar binnen gevouwen te zijn, dat men ze niet meer ziet. Alleen op die manier kun je je zakdoek aan een verdrietige prinses aanbieden.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

22 gedachten over “Ik ben op alles voorbereid.”

 1. Nu stel ik me mevrouw Mack voor als een Lachende Prinses in plaats van een huilende, dus ik neem aan dat de zakdoek al jaren gladgestreken is 😉
  En hihi Kidtwist, jij biedt de prinses je Andere Mouw aan?

  Like

 2. Ik ben erg liberaal op dat punt. Die prinses had haar eigen zakdoek(en) maar mee moeten sjouwen. Duis was toch die man met het hoofd dat op z’n vissekom leek?

  Like

 3. En dat strijken doe jij zelf neem ik aan?
  Die op de foto zijn niet glad gestreken, slechts gladgestreken en dat is een heel verschil dat elke prinses onmiddellijk ziet hoor!

  Like

 4. HEEEE, servetten? 😉
  Waar zijn de zakdoeken nou??

  Al die gekken die hun vaat drogen met herenzakdoeken, daar trek je je toch niks van aan 😉 ?

  Like

 5. Een echte zakdoek is groot, heeft een bont rood motief, in elke hoek een knoop en zit op een hoofd van een aggrariër. Ik twijfel dan ook of de foto nu mietjes- of yuppenzakdoekjes betreft. 8)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.