Ik ben op alles voorbereid.

zakdoek Ooit zag ik op televisie Willem Duis zijn zakdoek aanbieden aan een snikkende Prinses Margriet. Sinds die dag draag ik altijd een schone zakdoek bij me voor het geval dat ik ook eens met een huilende prinses aan de praat kom.

Een zakdoek hoort glad gestreken te zijn en in een vierkant opgevouwen. De randen dienen zodanig naar binnen gevouwen te zijn, dat men ze niet meer ziet. Alleen op die manier kun je je zakdoek aan een verdrietige prinses aanbieden.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

22 gedachten over “Ik ben op alles voorbereid.”

 1. Nu stel ik me mevrouw Mack voor als een Lachende Prinses in plaats van een huilende, dus ik neem aan dat de zakdoek al jaren gladgestreken is 😉
  En hihi Kidtwist, jij biedt de prinses je Andere Mouw aan?

  Like

 2. Heb je nog voorkeur voor een prinses? Die Mathilde uit België lijkt me er wel zoeentje die jouw zakdoeken hard nodig heeft. 😀

  Like

 3. Ik ben erg liberaal op dat punt. Die prinses had haar eigen zakdoek(en) maar mee moeten sjouwen. Duis was toch die man met het hoofd dat op z’n vissekom leek?

  Like

 4. En dat strijken doe jij zelf neem ik aan?
  Die op de foto zijn niet glad gestreken, slechts gladgestreken en dat is een heel verschil dat elke prinses onmiddellijk ziet hoor!

  Like

 5. HEEEE, servetten? 😉
  Waar zijn de zakdoeken nou??

  Al die gekken die hun vaat drogen met herenzakdoeken, daar trek je je toch niks van aan 😉 ?

  Like

 6. Een echte zakdoek is groot, heeft een bont rood motief, in elke hoek een knoop en zit op een hoofd van een aggrariër. Ik twijfel dan ook of de foto nu mietjes- of yuppenzakdoekjes betreft. 8)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: