Op ieder potje past een dekseltje

Maandag belde de dierenarts: "De as van Mack kunt u hier afhalen". Gisteren ben ik er dus even langs gereden en het opgehaald. Het is voor mij niet nieuw want 2 jaar geleden hebben we onze kat Theo moeten laten cremeren (nadat hij doodgebeten was door die k**honden van de buren). Theo zat alleen in een iets kleiner potje.
Maarja, Mack was 32 kilo, dus een groter potje is logisch. Gisteren was ik bezig aan het aanrecht en ik kon mijn ogen niet van het potje afhouden. Daar zit nou je hond in. Het blijft raar. Het doet me eerlijk gezegd ook weinig. Ik heb niet echt het gevoel dat Mack daarin zit….
We strooien hem vanavond uit over het grasveld voor de deur, daar speelde hij zo graag.
Nu maar hopen dat de mensen van de gemeente morgen geen "bladerenblowerdag" hebben…

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Op ieder potje past een dekseltje”

  1. Mijn beste vriend heeft ook een un op zijn dressoir staan, met zijn hond er in.
    Om een of andere vreemde reden ben ik daar ‘bang’ van.Niet omdat ik tegen het cremeren van het beestje ben, maar meer het idee dat die hond daar toch in zit.
    Letterlijk de hond in de pot vinden….brrr….

    Like

  2. Mijn beste vriend heeft ook een un op zijn dressoir staan, met zijn hond er in.
    Om een of andere vreemde reden ben ik daar ‘bang’ van.Niet omdat ik tegen het cremeren van het beestje ben, maar meer het idee dat die hond daar toch in zit.
    Letterlijk de hond in de pot vinden….brrr….

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.