Bericht uit het verleden. (II)


Deze twee dames hebben het zo te zien goed naar hun zin. Het zijn Angelique (l) en Claudia (r) met wie ik respectievelijk 25 en 26 jaar geleden 'ging'. Met Claudia weliswaar maar één dag, maar toch. Met Angelique (op de klassenfoto rechts naast Claudia) duurde het wat langer. Ik denk een paar maanden. Gewoon tot de zesde klas afgelopen was. Ik fietste met haar altijd op vrijdagavond vanuit judo naar huis en als zij afsloeg richting haar huis riepen we altijd nog een keer of 10 'houdoe' totdat we zo hard moesten roepen dat het echt genant werd.
Ik heb Claudia en Angelique sinds de lagere school nooit meer gezien. Tot vanavond op deze foto.
Ik zou ze niet meer herkend hebben. U wel?

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

13 gedachten over “Bericht uit het verleden. (II)”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s