Bericht uit het verleden. (II)


Deze twee dames hebben het zo te zien goed naar hun zin. Het zijn Angelique (l) en Claudia (r) met wie ik respectievelijk 25 en 26 jaar geleden 'ging'. Met Claudia weliswaar maar één dag, maar toch. Met Angelique (op de klassenfoto rechts naast Claudia) duurde het wat langer. Ik denk een paar maanden. Gewoon tot de zesde klas afgelopen was. Ik fietste met haar altijd op vrijdagavond vanuit judo naar huis en als zij afsloeg richting haar huis riepen we altijd nog een keer of 10 'houdoe' totdat we zo hard moesten roepen dat het echt genant werd.
Ik heb Claudia en Angelique sinds de lagere school nooit meer gezien. Tot vanavond op deze foto.
Ik zou ze niet meer herkend hebben. U wel?

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

13 gedachten over “Bericht uit het verleden. (II)”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s