Niks

Ik vraag me af of ik ook over niks zou kunnen schrijven. Ik ben zo benieuwd of me dat lukt hè? Maar hoe begin je dan? En waar eindig je? En weet je de juiste toon te zetten? En spreekt niks de mensen wel aan?
Ik denk dat het nog niet meevalt, niks.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

17 gedachten over “Niks”

  1. Op de schrijversschool moeten we weleens een kwartier ‘vrij schrijven’. Gewoon de pen op papier zetten en beginnen en dan na een kwartier pas stoppen.
    Dan begin je ook altijd met niks, of met gewauwel, maar het is verrassend dat je dan toch wel ergens terecht komt.
    Probeer maar eens.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: