En de overigen hier ook te bewonderen.

Mitsubishi
Porsche
Mercedes
Lamborghini
Jaguar
Mazda
Audi

Graag gedaan.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

11 gedachten over “En de overigen hier ook te bewonderen.”

 1. Kijk, zo kan het ook. Gewoon zonder morren wat meer info geven.
  Ik heb mijn keus gemaakt. Weet niet of ie snel is, maar wel smaakvol in ieder geval.

  Like

 2. Mis, Mack. Lijkt me zeker een geweldige auto, maar in dit gezelschap moet hij wat mij betreft toch het onderspit delven.
  Als het nou de WRC versie was…
  Nee, ik koos voor de Gallardo.
  Wat doet die RX-8 trouwens in dat lijstje? U had beter voor de BMW M3 kunnen kiezen.
  U kijkt zeker ook erg uit naar de GP van Monaco?

  Like

 3. Kijkt u wel eens naar Top Gear Piggen? Dan had u geweten dat de RX-8 een van de best handelbare auto’s ter wereld is.
  Die ondanks ongeveer 100 pk minder een evensnelle ronde neerzette als de M3. Daarom staat de M3 er niet bij.

  Like

 4. Ik kijk Top Gear (geniaal programma), maar pas sinds kort. Dus dat heb ik gemist.
  Zeer verrassend, moet ik zeggen.
  Ik heb het trouwens toch niet zo op BMW’s.

  Like

 5. Tja, mijn favorieten zijn het ook niet. De 3 serie kan ik niet onderscheiden van het vorige model Civic sedan, de 5 en 7 serie zijn gemaakt om BMW definitief ten gronde te richten.
  De eerste M3 was mooi, de tweede M3 was qua prijs/prestatie top, de M535i was de beste auto die er op dat moment rond reed, maar ze slagen er iedere keer weer in foute bestuurders te trekken.

  Like

 6. Landrovers en andere 4×4’s zijn ok, wil er zelf ook nog ooit een. Die zijn ook handig in mijn levensstijl. Toch vind ik de TT-roadster van Audi toch ook wel wat hebben…. maar die is weer niet praktisch.. en ik ben een praktisch mens..

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s