Mooier is er eigenlijk niet.

Omdat niet iedereen schijnt weten hoe de auto's in de poll eruit zien, hier een plaatje van de koploper tot nu toe.
Ook voor degenen die het wel wisten is dit niet te versmaden natuurlijk.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

3 gedachten over “Mooier is er eigenlijk niet.”

  1. Nou ja, zeg. Word ik hier meteen weer voor schut gezet. Ik kan het toch niet helpen dat ik niet voor de snelle maar meer voor de sterke, stoere auto’s ga … šŸ˜•

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s