Joost Prinsen

 

Hij draagt gedichten voor, door anderen geschreven

Uit het hoofd en onverstoord, komt poëzie tot leven

bewondering is grenzeloos

voor de zonderlinge virtuoos

die slecht gekleed, en lak aan reputaties heeft

Zijn rug is kromgebogen

Met harde stem en zachte g

voert Joost ons met zijn woorden mee

Geen enkel woord gelogen.

 

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

8 gedachten over “Joost Prinsen”

  1. Ik blijf het altijd prachtig vinden wat hij zo uit zijn hoofd voordraagt. Ben ook gek op Willem Wilmink en Ivo de Wijs en vaak strooit ie dat er tussendoor. Voor Met het Mes op tafel was ie ook de meest geschikte spelleider. Jammer dat ie dat niet meer kan combineren met zijn privésituatie. Herman doet het ook goed, maar Joost deed het nog net wat beter. En natuurlijk een grote fan van Erik Engerd.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s