Joost Prinsen

 

Hij draagt gedichten voor, door anderen geschreven

Uit het hoofd en onverstoord, komt poëzie tot leven

bewondering is grenzeloos

voor de zonderlinge virtuoos

die slecht gekleed, en lak aan reputaties heeft

Zijn rug is kromgebogen

Met harde stem en zachte g

voert Joost ons met zijn woorden mee

Geen enkel woord gelogen.

 

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

8 gedachten over “Joost Prinsen”

  1. Ik blijf het altijd prachtig vinden wat hij zo uit zijn hoofd voordraagt. Ben ook gek op Willem Wilmink en Ivo de Wijs en vaak strooit ie dat er tussendoor. Voor Met het Mes op tafel was ie ook de meest geschikte spelleider. Jammer dat ie dat niet meer kan combineren met zijn privésituatie. Herman doet het ook goed, maar Joost deed het nog net wat beter. En natuurlijk een grote fan van Erik Engerd.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s