De cryptomuziekquiz, de terugkeer!

Omdat er toch geen bal te doen is op internet dacht ik: ik gooi er nog even een ouderwetse muzikale cryptogram tegenaan.

71

 Ook jij kan in New York Gabriël horen.

72

 De juiste eenvoudige kleur

73

 Als ik jou was zou ik genezen zijn

74

 Liefde, lente, rock, en de snelste manier om aan de andere kant te komen.

75

 Wow Mack, ik heb dubbele tranen.

76

 Het koudbloedige en pigmentloze dier gaat wederom een eenzame weg.

77

 AWD vrouw die een passionele conclusie trekt

78

 Voor de dood niet bang in zijn blauwe schelp.

79

 Jou zoenen is het enige doel in mijn leven.

80

 Er staat heel veel spanning op, vrouw.

cryptomuziekquiz de terugkeer
De foto heeft er verder niks mee te maken, maar die moest ik ook nog even kwijt.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

25 gedachten over “De cryptomuziekquiz, de terugkeer!”

 1. Nou, ’s even zien wat ik zo op ’t oog denk te weten:
  71. U2 – Angel of Harlem
  72. Simply red – The right thing
  73. The cure – Why can’t I be you
  74. bruce Springstof – Tunnel of love
  75. Simple minds – Cry
  76. Whitesnake – Here I go again
  77. ?
  78. Blue oyster cult – Don’t fear the reaper
  79. ?
  80. ?

  Like

 2. Ik weet niet waar jij Engels hebt gehad maar on my own is volgens mij op mij bezit.
  Nee, dan weet ik even in welke hoek ik de rest moet zoeken.
  Benk trouwens de enige die meedoet?

  Like

 3. Ik doe ook altijd mee, maar weet ook niks. Vind wel mooi om de uitslag te lezen. Dan denk ik, ja verrek, goh wat goed van hermanus en wat goed van Mack dat hij zo’n puzzel maakt.

  Like

 4. Ik ben heel slecht in crypto’s, dat blijkt wel weer. Mijn muziekkennis is vrij redelijk, maar ik kan hier werkelijk geen chocola van maken. Ik moet toch schoorvoetend toegeven dat ik het knap van Anus vind dat hij ze zo fluks weet te ontcijferen.

  Like

 5. Hee luister, als ik even van JOUW regels mag afwijken…ook een bijzin na de borstel kan erin verwerkt zitten hoor. Anders is het voor jou veel te makkelijk

  Like

 6. @ Linda: is waar.. maar ik wilde eens laten zien dat ik ook positief kan zijn in plaats van alleen maar afkraken. Dat hebben we nu gehad, er is nu weer genoeg plaats voor afkammen tot op het bot 😀

  Like

 7. De ontbrekende antwoorden:
  77. Suzie Quattro: If you can’t give me love
  79. Kiss: I was made for loving you
  80. AC/DC: Whole lotta Rosie
  Hermanus is overtuigend winnaar en tevens enige deelnemer.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: