Confrontatie

Ik doe aan Hyves want ik wil vrienden. En ik heb er tegenwoordig meer dan 60. Maar ik ken ook iemand die heeft maar één vriend op Hyves. En die vriend ben ik. Hij heet Mack Webber en ik voel me erg verwant met hem. Nu wil het toeval dat ik zijn wachtwoord weet dus dat ik af en toe even kan kijken of hij niet vereenzaamt. Maar dat is niet zo want hij kent geen emoties. Hij zegt nooit iets en hij krijgt nooit reacties.  -Some say his voice can only be heard by cats- Hij zit al maanden diep in de schuilkelders van Hyves te zitten en niemand heeft enig idee dat hij bestaat.

Laatst gebeurde er iets spannends bij Mack Webber. Een 40-50 jarige maagd-man uit Gelderland had zijn profiel bezocht. Ik dacht eens na over wie dat geweest zou kunnen zijn. Bij mijzelf staat vaak een 20-30 jarige maagd-vrouw uit Gelderland en dan denk ik altijd: "Hallo Marietje!" Maar bij navraag blijkt Marietje helemaal geen maagd te zijn, dus heb ik er weer een mysterie bij, maar dit terzijde. Nee, die 40-50 jarige maagd-man uit Gelderland bleef mij boeien.

Totdat ik me realiseerde dat ik zelf een 40-50 jarige maagd-man uit Gelderland ben. En dat was een harde klap! Ik val in de categorie 40-50. Aaaarrggghhhh!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

8 gedachten over “Confrontatie”

  1. Jij een 40-50jarige maagd uit Gelderland?
    Klinkt inderdaad niet zo sexy, maar troost je, je hebt een weblogvriend die Mack heet, dat maakt veel goed. 😉

    Like

  2. Hahahahaha!!!! Ik keek net even op mijn Hyves en toen zag ik dat een 40-50 jarige maagd uit Gelderland mijn profiel had bezocht. Ik wist meteen wie dat was. Hoewel dat meer te maken heeft met maagd en Gelderland 😉

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.