Close Encounter

close encounter 1

close encounter 2

Mijn schoonvader en lange tijd verwekker maar tegenwoordig ook vader van Linda is gepensioneerd. Gelukkig gepensioneerd mag ik wel zeggen want hij is getrouwd met een 22 jaar jongere vrouw (klap-klap-klap-klap) en hij verveelt zich geen seconde. Laatst ging hij in zijn eentje naar Amsterdam alwaar hij een close encounter had met een kudde Bavaria Babes. Oké, het is een beetje een contrast, maar de maker van de foto moet ook geëerd worden.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

8 gedachten over “Close Encounter”

  1. Je had hem toch zeker ook als herder tussen zijn kudde kunnen fotoshoppen? Dan had je pas echt een goede beurt bij je schoonvader gemaakt. Ik weet dat dat op die leeftijd best gevoelig ligt.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.