Bam Bam

BAM BAMIk maak mij een beetje zorgen over Tammar. Ze is een schattig meisje totdat ze haar zin niet krijgt. Ze slaat er gelijk bovenop en als je er iets van zegt dan streelt ze je arm en zegt ze met haar liefste stemmetje:" aai?" Ook kan ze met spullen gooien als de beste. En ze is nu al oersterk. Ze ragt net zo hard door het zwembad als Hans met zijn vriendjes en als ze koppie onder gaat en ze komt weer boven, begint ze te lachen. Laatst kwam ze met haar teentje tussen de deur, haar hele nageltje de volgende dag blauw, en zij geeft geen kik! Ik vind het niet normaal voor een meisje dat nog twee moet worden.

Ook op de kinderopvang regent het klachten. Kinderen die met een boek op hun kop geslagen zijn door die kleine draak van ons. De juffen vinden het nu nog grappig, maar hier moet een eind aan komen, anders hebben we straks nog een Linda en een Linda jonger dan 30, daar zit de wereld niet op te wachten. Hans zit op judo om maar één reden. Dat hij zich kan verdedigen tegen Bam Bam.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

9 gedachten over “Bam Bam”

  1. Ze is schattig! Ik heb haar één middag in real life mee mogen maken, en ze was werkelijk adorable, al geloof ik wel dat jullie je handen aan haar volhebben. Maar dat herken ik wel, want ik heb zelf zo’n exemplaar rondlopen. Ze waren een erg leuk stel samen.
    Wat me eraan doet herinneren dat ik nog foto’s voor jullie heb.. ik zal ze even verkleinen en doormailen.

  2. Mwach, het scheelt Bam Bam later eeeeeeeee4444444 (Miesje’s cat-typing) in de assertiviteitstrainingskosten. En Hans krijgt die nu gewoon al gratis mee 🙂

  3. Díé? Die zo zoetjes opkijkt naar de camera, die met dat kleine roze bodywarmertje? Mack joh, ik geloof dat gewoon niet, je moet je vergissen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s