Bam Bam

BAM BAMIk maak mij een beetje zorgen over Tammar. Ze is een schattig meisje totdat ze haar zin niet krijgt. Ze slaat er gelijk bovenop en als je er iets van zegt dan streelt ze je arm en zegt ze met haar liefste stemmetje:" aai?" Ook kan ze met spullen gooien als de beste. En ze is nu al oersterk. Ze ragt net zo hard door het zwembad als Hans met zijn vriendjes en als ze koppie onder gaat en ze komt weer boven, begint ze te lachen. Laatst kwam ze met haar teentje tussen de deur, haar hele nageltje de volgende dag blauw, en zij geeft geen kik! Ik vind het niet normaal voor een meisje dat nog twee moet worden.

Ook op de kinderopvang regent het klachten. Kinderen die met een boek op hun kop geslagen zijn door die kleine draak van ons. De juffen vinden het nu nog grappig, maar hier moet een eind aan komen, anders hebben we straks nog een Linda en een Linda jonger dan 30, daar zit de wereld niet op te wachten. Hans zit op judo om maar één reden. Dat hij zich kan verdedigen tegen Bam Bam.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

9 gedachten over “Bam Bam”

 1. Ze is schattig! Ik heb haar één middag in real life mee mogen maken, en ze was werkelijk adorable, al geloof ik wel dat jullie je handen aan haar volhebben. Maar dat herken ik wel, want ik heb zelf zo’n exemplaar rondlopen. Ze waren een erg leuk stel samen.
  Wat me eraan doet herinneren dat ik nog foto’s voor jullie heb.. ik zal ze even verkleinen en doormailen.

  Like

 2. Mwach, het scheelt Bam Bam later eeeeeeeee4444444 (Miesje’s cat-typing) in de assertiviteitstrainingskosten. En Hans krijgt die nu gewoon al gratis mee 🙂

  Like

 3. Díé? Die zo zoetjes opkijkt naar de camera, die met dat kleine roze bodywarmertje? Mack joh, ik geloof dat gewoon niet, je moet je vergissen.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: