Muziek

Nu de top 2000 van 2008 nadert is het tijd om het eens even te hebben over muziek. Muziek die mij aanspreekt is net als de andere sexe; er is zoveel leuks! En ik kan geen voorkeur omschrijven. Ik hou van blonde muziek, van donkere muziek, van muziek met blauwe ogen, muziek met bruine ogen, muziek met kort haar, met lang haar, dikke muziek, dunne muziek, grote muziek, kleine muziek, Nederlandse muziek, buitenlandse muziek maar vooral van muziek met een leuke lach. Dus geen arrogante muziek. En muziek met een klein beetje niveau anders ben je zo gauw uitgeluisterd. En het liefst natuurlijk muziek die niet rookt, al rookt mijn eigen muziek wel, maar verder klinkt die als muziek in mijn oren.

Het is al laat, dus ik ga eens even een stukje muziek luisteren, maar niet zonder u achter te laten met een mooi stukje muziek. De zanger is lelijk, de groep is het rock-equivalent van The Carpenters, dus harmonieus, maar oh wat een mooi nummer om weer eens te horen. Weltrusten.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

7 gedachten over “Muziek”

  1. Level 42 staat er maar drie keer in. En ze komen niet verder dan ergens tussen de 1300 en 2000. Da’s dan m’n grote muzikale liefde. Lijkt wel echte liefde…

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s