Ziek als een hond.

Om tegemoet te komen aan die enkele dwarspaal die niet de beschaving kan opbrengen tenminste net te doen alsof hij mijn autologjes leuk vindt, hier een familiair verhaaltje. Morgen is de grote inentingsdag maar Tammar wil niet. Daarom kreeg ze net als vorige week hoge koorts. Nou ja, voor een volwassene zou het een flinke koorts zijn, een bikkelkind spreekt liever van verhoging. Maar toch, bij het kinderdagverblijf is het de regel dat indien het kind koorts heeft, het niet mag komen. Dus ik reed in alle vroegte richting mijn schoonouders om daar één maal zieke Tammar af te leveren. Het ritje er naartoe kon ze nog wel waarderen, maar dat het plan was dat ik haar daar in die toestand ging achterlaten, daar was ze minder over te spreken. Ja, het is ook geen pretje als je 1.) je zo ziek als een hond voelt en 2.) door je vader wordt verstoten.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “Ziek als een hond.”

  1. Ik kan maar niet die smiley op mijn dashboard vinden die zijn duim omhoog steekt. Of een handkusje verzend. Bedankt voor dit logje Mack. Alhoewel de aanleiding minder is. Stuur dat handkusje maar door aan dit slachtoffer in de hondenmand.

    Like

  2. Hopelijk gaat alles goed, want die krijsende kinderen in sporthallen die je al weken op TV ziet ben ik helemaal zat! (Timo moet morgen, jammer dat hij dan met oma moet gaan…)

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: