Hans

Hij is drie jaar en vier maanden, kan nog maar vier medeklinkers uitspreken, hij heeft nog dag en nacht een luier om en hij kijkt nog af en toe de Teletubbies, maar als je de zijwieltjes onder z'n fiets vandaan schroeft, fiets hij in één keer weg. Drie zelfstandige rondjes om het grasveld terwijl hij luidkeels en ontspannen Bob de Bouwer zong.

Ik denk toch dat we hier te maken hebben met een Stig-in-de-dop.

http://mackwebber.hyves.nl/fotos/360360951/0/5_pF/

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

24 gedachten over “Hans”

 1. Over dat grasmatje eronder is nagedacht. Het blijft toch een jongetje.
  Die van mij probeerde het laatst zonder zijwieltjes op het schoolplein en ging onherroepelijk horizontaal terwijl hij met zijn rechterwang op de zandbak klapte.
  Maar hij is dan weer wel dag én nacht zindelijk. Ze kunnen maar één ding tegelijk.

  Like

 2. @Mell: Nee. Eerst werd ik op hyves door een of andere kwekker van mijn log gehouden en toen vond mijn vrouw dat ik haar moest vergezellen bij een film. Die is nu afgelopen. Dus dat er geen logje staat is te danken aan je weet wel wie. 😉

  Like

 3. Heel knap… Dano fietste pas 3 dagen na zijn zesde verjaardag.
  Heb je Hans al een helmpje gegeven zodat hij er aan kan wennen die 24 uur per dag te dragen? De Stig heeft hem ook altijd op, tenslotte.

  Like

 4. Het laatste wat ik beoogde is hier enen noodzaak tot Hans’ acute zindelijkheid te suggereren. Wel wilde ik er even op wijzen dat Hans de dingen die men onder hem vandaan haalt kennelijk niet eens mist.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: