Beste medeloggers

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de vakantieaanvragen verwerkt moeten worden, zodat niet iedere logger tegelijk op vakantie is en het loggen stil komt te staan.

Van de volgende weblogs heb ik nog geen aanvraag ontvangen:

Adobes, Cinner, Anna-Maria, Frans54, Futre, Jan H, Jolie, Kidtwist, Kwebbel, Leez en Lennard, Margo, Tiepvoud, Xinix en Yukiko.

Vul s.v.p. drie verschillende voorkeurperiodes in zodat ik nog kan schuiven. Stuur het vakantieaanvraagformulier zo snel mogelijk in naar : mackwebber@hetnet.nl

N.B. Insturen betekent niet dat de verlofperiode ook per definitie wordt gehonoreerd. Ook hier geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Niet inleveren van het formulier betekent dat ik geen rekening kan houden met je voorkeur, en zul je misschien ingepland worden in een periode die voor jou minder goed uitkomt.

Ik vertrouw op jullie medewerking.

Prettige vakantie.

P.S. De familie Mack is met vakantie van 27 augustus tot en met 7 september.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

13 gedachten over “Beste medeloggers”

 1. Op mijn werk had ik altijd een praktische oplossing voor dergelijke hobbyplanners: Ik ga als de rest niet gaat. Simpelweg omdat ik geen collega’s op vakantie wil tegenkomen. 1x is me dat niet gelukt, toen fietste ik in het Centraal Massief tegen een collega op, die voor het eerst in Frankrijk was.

 2. Ik blijf graag buiten het gedrang. Het is me altijd goed bevallen als iedereen de benen had genomen. Dus ik laat dit managemnt by distance maar aan me voorbijgaan.

 3. Vakantie is geen excuus voor niet loggen!
  Wat dacht je van internet café’s, hmmm?
  Een beetje blogger gaat iedere avond om zijn vakantiegedachten met het volk te delen.
  Via de smartphone kan er ook van wherever gelogd worden!
  Juist tijdens die rustige, ongestoorde periode waarin een mens tot diepzinnige, briljante gedachten kan komen is het haast een verplichting dat ter plekke te verwoorden! Het best nog is met een laptop op het strand of terrasje te gaan zitten en een sfeertekening te geven van alles wat er langskomt in zwembroek en bikini.
  Graag met foto’s.

 4. Mack, geef je adres nog eens door… ik heb hier nog wat vage bekenden in de Schilderswijk die nog een nieuwe videorecorder nodig hebben.

 5. @Margo: Doe ff normaal!! Het is vakantie!! Dus even twee weken geen computer ja!!
  Maar jullie gaan je gang maar hoor..

 6. Ik was altijd de vakantieplanner en ben dus gewend die van mijzelf als eerste te plannen. Dus gewoon ter informatie: ik ben van 18 tot en met 26 augustus vertrokken (sluit mooi aan op de vakantie van familie Mack, mooi een extra week rust)

 7. Helemaal vergeten vakantieverlof op te vragen. STOM STOM. Zomaar een week weg. Illegaal. Hoop dat U het me niet kwalijk neemt, meneer van de loginspectie.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s