Beste medeloggers

De vakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat de vakantieaanvragen verwerkt moeten worden, zodat niet iedere logger tegelijk op vakantie is en het loggen stil komt te staan.

Van de volgende weblogs heb ik nog geen aanvraag ontvangen:

Adobes, Cinner, Anna-Maria, Frans54, Futre, Jan H, Jolie, Kidtwist, Kwebbel, Leez en Lennard, Margo, Tiepvoud, Xinix en Yukiko.

Vul s.v.p. drie verschillende voorkeurperiodes in zodat ik nog kan schuiven. Stuur het vakantieaanvraagformulier zo snel mogelijk in naar : mackwebber@hetnet.nl

N.B. Insturen betekent niet dat de verlofperiode ook per definitie wordt gehonoreerd. Ook hier geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Niet inleveren van het formulier betekent dat ik geen rekening kan houden met je voorkeur, en zul je misschien ingepland worden in een periode die voor jou minder goed uitkomt.

Ik vertrouw op jullie medewerking.

Prettige vakantie.

P.S. De familie Mack is met vakantie van 27 augustus tot en met 7 september.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “Beste medeloggers”

 1. Op mijn werk had ik altijd een praktische oplossing voor dergelijke hobbyplanners: Ik ga als de rest niet gaat. Simpelweg omdat ik geen collega’s op vakantie wil tegenkomen. 1x is me dat niet gelukt, toen fietste ik in het Centraal Massief tegen een collega op, die voor het eerst in Frankrijk was.

  Like

 2. Ik blijf graag buiten het gedrang. Het is me altijd goed bevallen als iedereen de benen had genomen. Dus ik laat dit managemnt by distance maar aan me voorbijgaan.

  Like

 3. Vakantie is geen excuus voor niet loggen!
  Wat dacht je van internet café’s, hmmm?
  Een beetje blogger gaat iedere avond om zijn vakantiegedachten met het volk te delen.
  Via de smartphone kan er ook van wherever gelogd worden!
  Juist tijdens die rustige, ongestoorde periode waarin een mens tot diepzinnige, briljante gedachten kan komen is het haast een verplichting dat ter plekke te verwoorden! Het best nog is met een laptop op het strand of terrasje te gaan zitten en een sfeertekening te geven van alles wat er langskomt in zwembroek en bikini.
  Graag met foto’s.

  Like

 4. Mack, geef je adres nog eens door… ik heb hier nog wat vage bekenden in de Schilderswijk die nog een nieuwe videorecorder nodig hebben.

  Like

 5. @Margo: Doe ff normaal!! Het is vakantie!! Dus even twee weken geen computer ja!!
  Maar jullie gaan je gang maar hoor..

  Like

 6. Ik was altijd de vakantieplanner en ben dus gewend die van mijzelf als eerste te plannen. Dus gewoon ter informatie: ik ben van 18 tot en met 26 augustus vertrokken (sluit mooi aan op de vakantie van familie Mack, mooi een extra week rust)

  Like

 7. Helemaal vergeten vakantieverlof op te vragen. STOM STOM. Zomaar een week weg. Illegaal. Hoop dat U het me niet kwalijk neemt, meneer van de loginspectie.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: