Live verslag van een dorpsavond

Weet u wat ook knap irritant is als je met het raam open zit te loggen? Dat er op woensdagavond van die dorpsavonden zijn, en dat de zanger van de plaatselijke dorpsband meent dat hij Fred Mercurius is.
En dan hoor je uit de verte "Weee Will Weee Will Rock You!" Maar dat moet hóger lulhannes. Tie Your Mother Down, Tie Your Mother Down!
Gelukkig, nu hoor ik Normaal. Hendrik Haverkamp. Laa la lalala laa lalalalaa.
Maar het is altijd nog beter dan bij zo'n dorpsavond aanwezig zijn en bekende overjarige dorpsgenoten een dansje te zien wagen op het dorpsplein.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

8 gedachten over “Live verslag van een dorpsavond”

  1. Hier hebben ze de helft van het jaar iedere zaterdag levende muziek op een plein in het centrum, als het aan mij lag leefden sommigen niet zo heel lang.

    Like

  2. Op kantoor gaat de buurvrouw hierboven regelmatig dood. Tenminste…zo klinkt het. Veel gerochel en glasgerinkel. Ik kijk ook regelmatig op de klok om het tijdstip te onthouden om later aan de politie door te geven.
    Heel eng, liever dorpsgelal dus.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: