Web-log tip van Mack

Ik schat zo in dat minimaal 2 web-log gebruikers hun (en ons allen) voordeel gaan doen met onderstaande handleiding.

U gaat in de beheerpagina naar "Weblogs", u kiest voor "Configureren" en vervolgens voor "voorkeuren".

Daaronder vindt u de volgende vraag:

"Moeten ongeregistreerde mensen, eerst hun e-mailadres opgeven voordat (ze, maar dat staat er niet) mogen reageren?"

Als u daar het vinkje uit zet, is dat ge-emmer met dat e-mail adres achterlaten voortaan afgelopen.

Volgende keer behandelen we hoe we het beeld zo instellen dat ik niet 600 meter naar rechts hoef te scrollen om uw web-log te lezen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

10 gedachten over “Web-log tip van Mack”

 1. PS mack, heb je ook al een oplossing gevonden dat je bezoekers niet steeds die code hoeven in te typen bij een reactie? Daar ben ik zelf ook nog NAARSTIG naar op zoek, namelijk… 😉

  Like

 2. Ach ik heb een fake email adres ingevuld en dat onthoud hij keurig dus ik heb er niet zo’n probleem meer mee (ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel spam er nu gestuurd wordt naar nospam(at)thanks.nl ;0) )

  Like

 3. marloes(at)jekuntmewat.nl is een uitstekend alternatief voor mijn eigen adres. Het laat in ieder geval zien hoe ik over verplichtingen denk..;o)

  Like

 4. Weet niet meer hoe ik hier binnen kom huppelen..maar ik moet zeggen je vertelt het allemaal bijzonder grappig Mack! Complimentje! Enneuh bedankt voor die handige tip!
  *grinnikt *

  Like

 5. Jaaa! Handleiding! En nu ook nog een handleiding hoe mensen het streepje op de juiste plaats in de reactie-box zetten: onder hun reactie ipv er in 🙂

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.