28 jaar later…

28 jaar later

Er mist hier en daar een koppie, maar verder staan we er in dezelfde volgorde op. De vader van Pauline, die pas een jaar later onze leraar werd, staat er ook op, alleen kan ik om redenen van privacy niet bekend maken waar.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “28 jaar later…”

  1. @Pauline: Ik dácht het al, maar durfde het niet te zeggen..
    @Fute: Wacht nog even 10 jaar en je kunt ze tussen de fossielen gaan zoeken… 🙂 🙂 🙂
    En ja, Mack, I’m on a roll…

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: