Mack verliest wel z’n haren maar niet z’n streken.

Als echte PSV liefhebber vind ik het natuurlijk geweldig dat PSV spelers en ex-PSV spelers het zo goed doen.
Normaal zit ik Ajax supporters ook te VanderSarren tot ze helemaal Vanderkaart zijn maar nu moet ik toch mijn diepe bewondering uitspreken voor Heitinga. Ik heb diepe bewondering voor het feit dat hij die penalty zo cool maakte. En voor alle andere penaltyschieters. Makaay bijvoorbeeld. Van hem wordt toch maar even verwacht dat ie 'm maakt. En dat doet ie vervolgens ook. Grote Klasse. En de spirit van Van Nistelrooy, Seedorf heeft iets volwassens gekregen, Kluivert hoor je niet zeuren, het lijkt sinds 16 jaar op een team.
Edwin van der Sar, ook een held, gisteren nam ik me voor om voortaan geen Anti-Ajax houding meer aan te nemen. Ik zal het proberen vol te houden ook al word ik tot het uiterste getergd door collegajax.

Dus om mijn goede wil te tonen, ik krijg het bijna m'n bek niet uit:
Ibrahimovic bedankt. Je bent een held!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

15 gedachten over “Mack verliest wel z’n haren maar niet z’n streken.”

 1. Ja jammer hè Vonneke, dat je je cookies niet gewoon weg kunt halen. Deze poll loopt trouwens goed voor die ene dag dat ie er op staat.

  Like

 2. Om toe te geven dat we veel aan Ibrahimovic te danken hebben Me myself and I?
  Nee, dat deed niet echt pijn.
  Als ie raak geschoten had was het anders geworden.
  Ik voel me trouwens onbegrepen. 😦

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: