Blessurebehandelaars.

Dat moet je de Portugezen nageven. Ondanks dat ongeveer elke speler in de laatste tien minuten een zeer ernstige blessure opliep door ontzettend vieze overtredingen van het Nederlands elftal, kregen hun verzorgers het toch maar mooi voor elkaar om ze allemaal weer snel op te lappen zodat ze na het laatste fluitsignaal weer fit waren om een vreugdesprintje te kunnen trekken. Hulde.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

3 gedachten over “Blessurebehandelaars.”

 1. De vooruitgang in de medische wetenschap blijft mij ook nog altijd verbazen. Er komt een tijd dat je bij de online huisarts aangeeft dat je een ziekte hebt en dat hij vervolgens een programma naar je mobiel sms-t waarna je op Startrek achtige wijze het apparaat langs je lichaam beweegt waardoor je spontaan geneest.

  En met die technieken expirimenteren de blessurebehandelaars succesvol in Portugal.

  Of de Portugese spelers waren tijdrekkende aanstellers. Of is dat dan weer net iets te ver gezocht?

  Like

 2. 😀
  Zijn er behalve voetballers al andere groepen waarmee ze experimenteren?
  Die keeper van hun ook, geweldig pijn in z’n rug hé?
  Doelpunten vergeet ik maar zulke staaltjes b-acteerwerk dan weer niet 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: