Hallo!

Goed. Dit is één van de weinige momenten in mijn leven waar ik spijt van heb. Ik had een afspraakje met haar maar ik was het vergeten. Ik had zelfs de stoelen al gereserveerd. Stom hé? Hier zit ze dus op me te wachten.
Ze had zich eigenlijk ook nooit aan me voorgesteld, maar ik zag haar en voelde gelijk zoiets vertrouwds dat ik haar gevraagd heb. En ze zei ja. Ze deed me gewoon aan iemand denken. Ik ben er nooit achtergekomen aan wie. Maar het zal wel niet belangrijk geweest zijn.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

11 gedachten over “Hallo!”

  1. Oh ja! Juist omdat ik het vergeten was werd zij zijn ex.

    Maar ik zie haar toch meer als de dochter van die blanke met die negerstem. 😀

  2. Elvis is natuurlijk wel de enige artiest waar je een radiozender over kunt beginnen. De rest heeft hooguit twee hitjes gehad.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s