Hallo!

Goed. Dit is één van de weinige momenten in mijn leven waar ik spijt van heb. Ik had een afspraakje met haar maar ik was het vergeten. Ik had zelfs de stoelen al gereserveerd. Stom hé? Hier zit ze dus op me te wachten.
Ze had zich eigenlijk ook nooit aan me voorgesteld, maar ik zag haar en voelde gelijk zoiets vertrouwds dat ik haar gevraagd heb. En ze zei ja. Ze deed me gewoon aan iemand denken. Ik ben er nooit achtergekomen aan wie. Maar het zal wel niet belangrijk geweest zijn.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

11 gedachten over “Hallo!”

  1. Oh ja! Juist omdat ik het vergeten was werd zij zijn ex.

    Maar ik zie haar toch meer als de dochter van die blanke met die negerstem. 😀

    Like

  2. Elvis is natuurlijk wel de enige artiest waar je een radiozender over kunt beginnen. De rest heeft hooguit twee hitjes gehad.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: