Ree

Sta je voor je vakantiehuisje te voetballen, komt er ineens een ree op volle snelheid op je af lopen. Het beest ontwijkt behendig onze twee honden, maar klapt vervolgens wel in volle vaart op een hek. KLABAAM!
Koekkoek…lag ie dan…half bewusteloos voor het hek.
Gelukkig dankzij koelbloedig en heldhaftig optreden van mij kon ik de twee honden van hem vandaan houden.
De ree bloedde een beetje, maar kon, in tegenstelling tot de kat uit het vorige verhaaltje, wel na vijf minuten weer opstaan en weglopen.
En zeg nou eerlijk, hoevaak heeft u een wilde ree aangeraakt?
Ben ik niet geweldig?

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

9 gedachten over “Ree”

  1. En ik heb trouwens ook wel eens een wilde ree aangeraakt. Met mes en vork nadat het geprepareerd was op een grill. Ook een mooie ervaring hoor.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s