De berg van sint André

Ik heb vanavond een kat naar de berg van sint andré gereden.
Stom beest, stak zo maar over. Hij leefde nog, dus ik heb hem in mijn auto gelegd en naar de dierenarts gereden. Daar kreeg hij nog een anti-shock spuit, maar drie minuten later was hij er niet meer.
Mijn auto ook nog behoorlijk beschadigd. Kapotte verstraler, gebarsten bumper en al het koelwater liep eruit. Die doet het dus niet meer.
Dom beest. Nah ja, ik heb mijn best gedaan voor hem.
Ik hoop dat ie verder leeft in Gloria, victoria.

oh ja, ik ben er een paar dagen niet.

Groetjes.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

15 gedachten over “De berg van sint André”

 1. Dat heb ik met een eend gehad. Dattie nog leefde. Ik heb ‘m de nek omgedraaid. Dierenarts had toch geen nut meer.
  Prettig weekend.

 2. nounou, een eend de nek omdraaien…
  Ik kon mijn hamster ook niet eigenhandig naar de hamsterhemel brengen, de dierenarts gaf hem de spuit. Dat kostte meer dan het beest ooit in aanschaf. Maar ja.. ach.

 3. Hey Vonneke, ik zit hier wel op het platteland. Daar gaan we nu eenmaal wat “praktischer” met dieren om, als ik het zo bot mag zeggen. Een half aan flarden gereden eend draai je de nek om. Als je een beetje diervriendelijk bent tenminste.
  En nu weer gewoon met je eigen ogen kijken.

 4. Lennard
  Een eend die maar beter dood kan zijn de nek omdraaien is humaan maar … je beschreef het met een verontrustende routine en kilheid.

 5. Vonneke, routine en kilheid zijn de kenmerken van een goede boekhouder. Achterliggende gedachten tellen niet. Resultaat telt.
  Ik draai echt niet zomaar een eend de nek om. En prettig voel ik me dan ook niet. Maar ik deed het wel.

 6. Lennard
  Misschien ben ik wel jaloers op je doortastendheid 😉
  Soms móet je dingen doen die niet leuk zijn.
  Ik weet niet of ik hetzelfde had durven doen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s