22-09-69

Sommige dingen kun je niet bewijzen en niemand zal je geloven. Zoals dat ik me nog herinner dat ik geboren werd.
Is dat nou gewoon jalouzie op mijn goede geheugen of is dit een geval van 'we snappen het niet dus we geloven het niet' ?
Het schijnt te bestaan heb ik wel eens een onderzoeker horen zeggen maar ik ben zijn naam vergeten.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

8 gedachten over “22-09-69”

 1. Tja, ik wee het niet. Het kan ook zijn dat die mensen het gewoon niet kunnen geloven omdat het weinig voorkomt. Persoonlijk vraag ik me ook af of je je dat echt herinnert of de herinnering later hebt ingebouwd (dat kan namelijk ook en heb ik zelf weer ervaring mee ;)) Niets te maken met jaloezie of niet snappen (wat is er niet aan te snappen?) maar het me afvragen.
  Zo denk ik wel eens dat mijn moeder bij me was op haar eigen crematie. Was dat zo of wilde ik het zo graag? Je weet het niet ..

 2. Ik herinner het me ook nog hoor. En ook dat ik een dagje eerder geboren had willen zijn maar moeders werkte niet mee.
  Tja…en toen miste ik de eerste landing op de maan. Zucht!
  Ben dus van de 22ste van de 7de maand. Zelfde jaar als u
  8)

 3. Wat weet je dan nog? Ik vind het wel spannend om te horen wat jij je herinnerd uit een periode dat je geheugen nog helemaal niet werkte zoals het nu hoort te werken.
  Ik ben maar een tikkeltje skeptisch hoor.

 4. @Lennard: Ik zou iemand die zegt een goed geheugen te hebben maar wel de naam van de onderzoeker kwijt is niet vertrouwen hoor.
  Overigens was het professor Piet Vroon
  die zei zich deze gebeurtenis wel te herinneren.
  En ik geloof hem.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s