belastingadviseur

Ik heb een nieuwe belastingadviseur.
Duur maar goed.
Dit jaar adviseerde hij me nog snel 5000 euro te storten op een goed doel (zie poll) zodat ik 2500 euro terugkreeg van de belasting.

Hebben we ze toch mooi bij hun staart!

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

14 gedachten over “belastingadviseur”

 1. Nou nee Hexx, sex betaal ik al jaren niet meer voor, van drank krijg ik maagzuur en drugs hebben bij mij de negatieve bijwerking dat ik er stoned van raak. Dus het zal wel een weekendje centerparcs worden..

 2. je kunt het natuurlijk ook geven aan het beschermingsfonds voor scharrelloggers.
  help de logger en laat hem weer scharrelen zoals vroegah!!!

 3. @Cinner…zeg alsjeblieft dat je wél door had dat er hier iets klopt hè? Anders ga ik het straks uitleggen en zeg jij ineens iets vernederends als : ” Leg het anders even uit Mack! 8) ”

 4. Als ik het maar niet uit hoef te leggen vind ik alles best.
  Bedoel overigens alleen maar te zeggen dat je over ziektekosten lang niet zoveel terug krijgt als over goede doelen, ongeacht of deze genoemde bedragen kloppen en je het er voor over had.

 5. Bij goede doelen moet je net als bij ziektekosten een bepaald grensbedrag halen. Volgens mij is het afhankelijk van je inkomen. Hoe die grensbedragen liggen weet ik zo niet.
  Alleen goede doelen zijn vrijwillig en ziektekosten niet.
  Dat van mij was natuurlijk maar een onzin voorbeeld waar veel net achter hun oren opgedroogde verkopertjes graag mee lopen te imponeren.
  Maar dat had jij allang door..

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s