belastingadviseur

Ik heb een nieuwe belastingadviseur.
Duur maar goed.
Dit jaar adviseerde hij me nog snel 5000 euro te storten op een goed doel (zie poll) zodat ik 2500 euro terugkreeg van de belasting.

Hebben we ze toch mooi bij hun staart!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

14 gedachten over “belastingadviseur”

 1. Nou nee Hexx, sex betaal ik al jaren niet meer voor, van drank krijg ik maagzuur en drugs hebben bij mij de negatieve bijwerking dat ik er stoned van raak. Dus het zal wel een weekendje centerparcs worden..

  Like

 2. je kunt het natuurlijk ook geven aan het beschermingsfonds voor scharrelloggers.
  help de logger en laat hem weer scharrelen zoals vroegah!!!

  Like

 3. @Cinner…zeg alsjeblieft dat je wél door had dat er hier iets klopt hè? Anders ga ik het straks uitleggen en zeg jij ineens iets vernederends als : ” Leg het anders even uit Mack! 8) ”

  Like

 4. Als ik het maar niet uit hoef te leggen vind ik alles best.
  Bedoel overigens alleen maar te zeggen dat je over ziektekosten lang niet zoveel terug krijgt als over goede doelen, ongeacht of deze genoemde bedragen kloppen en je het er voor over had.

  Like

 5. Bij goede doelen moet je net als bij ziektekosten een bepaald grensbedrag halen. Volgens mij is het afhankelijk van je inkomen. Hoe die grensbedragen liggen weet ik zo niet.
  Alleen goede doelen zijn vrijwillig en ziektekosten niet.
  Dat van mij was natuurlijk maar een onzin voorbeeld waar veel net achter hun oren opgedroogde verkopertjes graag mee lopen te imponeren.
  Maar dat had jij allang door..

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.