één en ander.

Als er twee mensen zijn die hetzelfde werk doen, en de ene heeft altijd commentaar op het werk van de andere, en de andere nooit op het werk van de ene, ligt het er dan aan dat de ene beter is dan de andere of komt één en ander doordat de andere er een andere kijk op heeft en gewoon minder commentaar levert dan de ene? Of is er een andere verklaring?

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

8 gedachten over “één en ander.”

 1. volgens mij moet die éne gewoon minder commentaar hebben op de andere zodat de andere rustig zijn werk kan doen en dus net zulks werk afleverd als de éne.

  Like

 2. er zit echt een ONTZETTEND GROTE KEUTEL dwars!!
  en hij stinkt naar duitsland:P
  ik heb vandaag laxeerpillen gehaald bij de etos dus dat komt wel goed.
  ik heb trouwens nu ineens een ontzettende fobie voor dikke mannen met snorren.
  hoort dat?

  Like

 3. Marnicht je bent echt Dom!
  ik bedoel, wat heb jij tegen duitsers, er was een keer een duitse vrouw en die had 10,- gevonden maar die had ze aan mij gegeven, en als je met de duitsers bedoelt vanwege de 2de wereld oorlog, Hitler kwam uit Zwitserland, maar blijkbaar wil jij dat niet snappen,
  Sjonge jonge wat ben jij een ongelofelijke EIKEL
  je kunt niet eens jezelf de schuld geven, het zijn altijd de duitsers, JE KUNT NIET VOOR JEZELF OPKOMEN KUTHOMOLUL
  tering, sorry andere mensen maar dat moest er even uit!
  XxxxxxxX Anna

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.