Verkeersveiligheid

Geachte mevrouw Peijs,

Met belangstelling las ik uw advertentie waarin u vraagt om een verkeersveiligheidsspecialist. Naar mijn mening ben ik zeer geschikt voor deze functie.
Als ik verantwoordelijk was voor de verkeersveiligheid zou ik beginnen met het kappen van alle levensgevaarlijke bomen langs B-wegen.

Waarschijnlijk staan die daar om je ervan te overtuigen dat je niet harder moet gaan dan 80 maar aan de andere kant kun je beter met 120 naast een lege weg schuiven dan met 80 tegen een boom botsen.

In afwachting van uw bericht, verblijf ik,

Hoogachtend,

Mack

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

6 gedachten over “Verkeersveiligheid”

  1. Bumperkevers zouden bestreden moeten worden. Echt de grootste plaag op de weg. Bumperkevers, daar kunnen we echt zonder.
    (side-kick ook eens langs mijn site!)

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s