Verkeersveiligheid

Geachte mevrouw Peijs,

Met belangstelling las ik uw advertentie waarin u vraagt om een verkeersveiligheidsspecialist. Naar mijn mening ben ik zeer geschikt voor deze functie.
Als ik verantwoordelijk was voor de verkeersveiligheid zou ik beginnen met het kappen van alle levensgevaarlijke bomen langs B-wegen.

Waarschijnlijk staan die daar om je ervan te overtuigen dat je niet harder moet gaan dan 80 maar aan de andere kant kun je beter met 120 naast een lege weg schuiven dan met 80 tegen een boom botsen.

In afwachting van uw bericht, verblijf ik,

Hoogachtend,

Mack

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

6 gedachten over “Verkeersveiligheid”

  1. Bumperkevers zouden bestreden moeten worden. Echt de grootste plaag op de weg. Bumperkevers, daar kunnen we echt zonder.
    (side-kick ook eens langs mijn site!)

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s