Aruba

Laat ik beginnen te vertellen dat ik er nooit ben geweest. Ik ben überhaupt Europa nog niet uit geweest. Maar kennissen van ons konden bijna gratis naar Aruba, dus wat doe je dan? Je gaat natuurlijk! Mijn vrouw zou er ook graag eens heen willen. Ik heb mijn twijfels.

De kennissen plaatsten de bekende tekst: “Aruba, wat was je mooi,” en zetten er wat foto’s bij. Ik heb zelden zo’n troosteloos landschap gezien. Vlak, kaal, lelijke daken, lelijke gebouwen, oude auto’s, een zielig groen heuveltje. En dan nog zwaarbewolkt ook. Nee, ik word daar niet enthousiast van. Ik zeg het niet gauw, maar Nederland is mooier.

Misschien heb ik het helemaal mis, en mag ik er niet over oordelen, maar ik hoop toch niet dat ik onder huwelijkse dwang geld moet uitgeven om daar te komen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

3 gedachten over “Aruba”

  1. Je zegt dat je kennissen er praktisch gratis zijn gekomen. Verplicht hen dat het eiland mooi te vinden? Er zijn ook mensen die een godsvermogen voor iets uitgeven en het zich om die reden niet kunnen permitteren het niet ‘geweldig’ te hebben gevonden.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: