Up where we belong

Een vriendin van ons, een knappe vrouw maar niet erg gelukkig in de liefde, is op bezoek en blijft logeren. Dit doet ze af en toe omdat ze uit Brabant komt. Niet dat alle mensen uit Brabant af en toe blijven logeren, maar vanwege de afstand bedoel ik. Omdat ze niet erg gelukkig in de liefde is, zit ze op dating-apps. En ze kreeg zojuist een berichtje van ene Gert. Ze liet het me lezen.

Gert vond haar een sexy knappe dame, en toen hij haar foto zag, kuste hij bijna de vangrail. Vervolgens ging hij zichzelf omschrijven. Er mankeerde werkelijk helemaal niets aan Gert, hij was ex-militair, sportief, atletisch, humoristisch, knap, leuk, sociaal, lief voor kinderen en schoonmoeders, trouw en om een of andere reden moet hij adverteren op Tinder. Dat laatste stond er niet bij, maar dat is een vraagteken dat ik plaats. Wat hij er wel bij schreef was dat hij dominant tijdens de seks was. Dat lijkt me goed om te weten. Zodat je kunt plannen dat als hij seks heeft, je even ergens anders bent.

Wat mankeert die gasten? Ik zie het ook vaak op Facebook. Ik heb al een paar weken geen uitnodiging gehad, maar ik kreeg regelmatig van een of andere Letse sletse een berichtje. Ik opende wel altijd haar profielfoto, want gratis mooie vrouwen kijken mag nog binnen het huwelijk. Daar stonden ook vaak van die hijgerige reacties onder van mannen die geloofden dat het echt was. Dat ze een mooie sexy dame was. Ja, godsamme, dat weet die harige kerel die de foto plaatste ook wel! Idioten.

Aan de andere kant, ik zie het natuurlijk ook niet helemaal goed. Er zullen ook vrouwen zijn die er wel gevoelig voor zijn, voor mannen die hun hitsige bedoelingen niet weten te verbergen. Ik zou het heel anders aanpakken, maar dat had ik al eens uitgelegd. Iets met mijn witte, militaire kostuum, en met een motor de fabriek waar ze werkt binnenrijden. En dan met haar achterop wegrijden onder de klanken van Joe Cocker en Jennifer Warns. Misschien eerst mijn motorrijbewijs eens halen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

7 gedachten over “Up where we belong”

  1. Mijn account is redelijk goed afgeschermd, maar toch weten soms knappe Amerikanen, in uniform of arts, me vaak via messenger te bereiken. Vaker dan niet weduwnaar met een jong kind. Ik heb die van mij al opgevoed dus ze zoeken maar elders verder .
    * Blok*

    Geliked door 1 persoon

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: