Zomaar wat TV op de vooravond.

Ik moest wel lachen om de AvroTros, het programma Één Vandaag. Dat wist te melden dat de eerste loonstroken van 2021 eraan kwamen en ze vertelden dat gezinnen met een inkomen van rond de zestigduizend euro er 2,2% in koopkracht op vooruit gingen. De directeur van het Nibud stond er ook bij. Koopkracht kun je helemaal niet bepalen aan de hand van je netto-inkomen alleen. Daar heb je ook de stijging van belastingen en de waardevermindering van geld bij nodig. Het kan dus goed zijn dat we er gezamenlijk in koopkracht op achteruit gaan in 2021. Waarom zoiets op TV verteld wordt, geen idee.

Verder viel me op in het sportjournaal dat de KNVB een onderzoek start naar Roger Schmidt, mijn geliefde coach van PSV. Schmidt heeft uitspraken gedaan over de corruptie van een scheidsrechter, Bas Nijhuis. Dat hoeft niet onderzocht te worden, dat staat vast dat hij dat gedaan heeft. Er zijn volgens de KNVB twee uitkomsten mogelijk. Schikken of seponeren. Bij een schikking zie je af van een tuchtzaak en kom je overeen met PSV dat de trainer een paar wedstrijden geschorst wordt. Seponering betekent dat je afziet van een tuchtzaak omdat er te weinig bewijs is. De mogelijkheid dat scheidsrechter Nijhuis inderdaad corrupt heeft gehandeld is hier bij voorbaat al uitgesloten. Behoort dus niet tot de mogelijkheden volgens de KNVB.

Dan kun je dus concluderen dat als er geschikt wordt, Roger Schmidt gaat toegeven dat hij het verhaal verzonnen heeft, en als er wordt geseponeerd, Nijhuis inderdaad gezegd heeft dat hij bewust tegen PSV floot.

Democrates can only win the elections through massive fraud.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: