Slecht voorbereid.

U weet, ik heb niet veel geld. Ik moet sparen voor een derdehands auto en dan moet ik mezelf ook nog wijsmaken dat ik daar blij mee ben. Om in deze situatie te geraken heb ik lang op school gezeten en diverse diploma’s moeten halen. Daarbij heb ik hard moeten werken. Ik zag ooit de krantenbezorger de krant brengen toen ik ‘s ochtends vroeg naar huis ging.

Nu is er ook een of andere lapzwans, genaamd Enzo Knol, die heeft volgens mijn dochter zijn tweede Lamborghini aangeschaft. Het ventje is in de twintig en vlogt. Ik blog! Wat is het verschil? Het verschil is dat half Nederland te beroerd is geworden om te lezen of na te denken, en daar maken types als Enzo dankbaar gebruik van. Hoef je je hele leven niet te werken als je vlogt. En Enzo is niet de enige die veel slimmer is dan ik. Het barst ook van de talentloze zangers die daarom maar gaan rappen. Ook hier zijn de Porsches en Ferrari’s niet aan te slepen.

Wie niet steelt en wie niet erft, zal werken tot hij sterft, dat was één van die leugens die ze je vroeger vertelden. Niemand heeft mij verteld dat je rijk kon worden als je vlogt of rapt. Mij leerden ze wiskunde. Echt, nog nooit nodig gehad in mijn hele leven!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

Eén gedachte over “Slecht voorbereid.”

  1. In de reclame kun je ook rijk worden, maar wil jij anderen opzadelen met die pestreclames, de een z’n brood is nog steeds de ander zijn dood. Wat jij te veel heb komen anderen tekort. Wees tevreden met wat je hebt.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: