Wellness

Volgende weekend gaan we skieen met mijn werk. In Garmisch. Ik had gehoopt dat mijn been roet in het eten zou gooien, en qua skieen is dat ook zo, maar inmiddels is het wel weer zo hersteld dat ik mee kan voor het lichte programma. Er zit ook nog iets van een conference in, om het een beetje zakelijk te maken. Ik heb er een hekel aan, om een lang weekend weg te gaan met collega’s, want weekend is wel weekend. Hans zuchtte ook al toen hij het hoorde. Er wordt al weken druk op me uitgeoefend om mee te gaan, en tot nu toe hield mijn been mij op de been, maar nu is het denk ik genoeg hersteld dat ik weer een stuk kan lopen. En betrouwbaar liegen kan ik niet, helaas.

Dus ja, dan gaan we er maar het beste van maken. Volgens mijn baas was er voor de mensen die niet gingen skieen een licht programma, en een Gerard Joling programma. Dat laatste zal het voor mij wel worden, Wellness. Toen mijn vrouwelijke collega’s het hoorden, wilden ze ook ineens Wellness, maar dat mocht niet meer. Ik hoop dat ze m’n schouders ontharen met zo’n trekpleister.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

19 gedachten over “Wellness”

 1. Jezus, wij gingen helemaal naar Ellecom, Huize Avegoor. En tussen de bedrijven door kon je een beetje wandelen. Geen bal te doen. Dan wil je wel naar huis ‘savonds.
  Snowboots aan, skibroek plus jack klaarleggen. In de zon een drankje en dan lekker een ligstoel induiken. Teken ik voor. Vergeet de zonnebrand niet. Factor 50.
  Maar schunnig is het natuurlijk wel. En maar klagen over de recessie.

  Like

 2. Vies? Hoezo! Ze zijn toch niet ontstoken, of wel?
  Bovendien ook nog hartstikke bio; elke zondag strooi ik de oogst van die week uit over onze grasmat voor wat extra kalk.

  Like

 3. Wel mooi daar bij de Zugspitzen. Mijn ouders hadden er tot vorig jaar een apartement. …….de andere gedachte die bij mij op kwam was : ” Kunnen zij ons niet een hypotheek verstrekken…?? Genoeg geld daar….”

  Like

 4. Nou, ik gun je de reis van harte hoor. Amusement met Geer…gatsie. is Goor er soms ook bij? Of zou hij deze opdracht ook als onkostenvergoeding zien?

  Like

 5. Ik kan wel doen alsof ik jou ben? Ik heb een misvormde pink en ken de ellende met het been, dus kan wel even doen alsof. Denk dat ze het verschil niet merken.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.