Wellness

Volgende weekend gaan we skieen met mijn werk. In Garmisch. Ik had gehoopt dat mijn been roet in het eten zou gooien, en qua skieen is dat ook zo, maar inmiddels is het wel weer zo hersteld dat ik mee kan voor het lichte programma. Er zit ook nog iets van een conference in, om het een beetje zakelijk te maken. Ik heb er een hekel aan, om een lang weekend weg te gaan met collega’s, want weekend is wel weekend. Hans zuchtte ook al toen hij het hoorde. Er wordt al weken druk op me uitgeoefend om mee te gaan, en tot nu toe hield mijn been mij op de been, maar nu is het denk ik genoeg hersteld dat ik weer een stuk kan lopen. En betrouwbaar liegen kan ik niet, helaas.

Dus ja, dan gaan we er maar het beste van maken. Volgens mijn baas was er voor de mensen die niet gingen skieen een licht programma, en een Gerard Joling programma. Dat laatste zal het voor mij wel worden, Wellness. Toen mijn vrouwelijke collega’s het hoorden, wilden ze ook ineens Wellness, maar dat mocht niet meer. Ik hoop dat ze m’n schouders ontharen met zo’n trekpleister.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

19 gedachten over “Wellness”

 1. Jezus, wij gingen helemaal naar Ellecom, Huize Avegoor. En tussen de bedrijven door kon je een beetje wandelen. Geen bal te doen. Dan wil je wel naar huis ‘savonds.
  Snowboots aan, skibroek plus jack klaarleggen. In de zon een drankje en dan lekker een ligstoel induiken. Teken ik voor. Vergeet de zonnebrand niet. Factor 50.
  Maar schunnig is het natuurlijk wel. En maar klagen over de recessie.

  Like

 2. Vies? Hoezo! Ze zijn toch niet ontstoken, of wel?
  Bovendien ook nog hartstikke bio; elke zondag strooi ik de oogst van die week uit over onze grasmat voor wat extra kalk.

  Like

 3. Wel mooi daar bij de Zugspitzen. Mijn ouders hadden er tot vorig jaar een apartement. …….de andere gedachte die bij mij op kwam was : ” Kunnen zij ons niet een hypotheek verstrekken…?? Genoeg geld daar….”

  Like

 4. Nou, ik gun je de reis van harte hoor. Amusement met Geer…gatsie. is Goor er soms ook bij? Of zou hij deze opdracht ook als onkostenvergoeding zien?

  Like

 5. Ik kan wel doen alsof ik jou ben? Ik heb een misvormde pink en ken de ellende met het been, dus kan wel even doen alsof. Denk dat ze het verschil niet merken.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s