49000

49.000

Snel vastleggen voordat de teller oploopt.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

12 gedachten over “49000”

  1. Ja, okay, maar dat is toch wel erg achterhaald; het is eigenlijk gewoon erg 2011 ( en dat is nogal lang geleden). Tegenwoordig met die RSS readers krijg je per geïnteresseerde 1 hit per 15 minuten omdat ze hun RSS reader hebben ingesteld om – hoe onzinnig ook – eens per kwartier te kijken of je al weer een nieuw logje hebt geschreven. Dus eigenlijk moet je die 49.000 delen door 24 * 4 = 96. Dus 49.000 / 96 = 510 en dat is toch weer heel wat anders. (Doet me een beetje denken aan die alfa met het aantal pk’s per kg.)

  2. Zit ik net rustig naar Led Zeppelin te luisteren, krijg ik ineens een mail “Subscribe to comments on 49000 on Mack!”
    Wat is dat nu weer?
    Btw: wat is er dan zo rond aan 49?

  3. Fien; ik zit ook al dagen met opgerolde hemdsmouwen te wachten om met Margo de arena te betreden voor een maatschappelijk debat. Maar het blijft allemaal heerlijk vrijblijvend, zo’n weblogje;)

  4. Ja; het was me al opgevallen dat ze nogal facultatief reageert;). LA DOLCE VITA natuurlijk.. Of ben je verzopen in de Prosecco Margo Lollobrigida ??

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s