Moves like Jagger

Daarnet heb ik een heel eind gekeken van De Vrienden Van Amstel Live. Leuk programma hoor, met al die verbroedering tussen de artiesten. Het is één groot feest. En daar heb ik juist een beetje moeite mee, met zangers die er een feestje van maken. Want dan gaat het al gauw niet meer om de muziek, maar om het feest. En ja, als je zover bent afgedaald maakt het eigenlijk weinig meer uit wie er staat te zingen. Dan mogen het ook de Toppers zijn en is het eigenlijk alleen maar irritant als Barry Hay een wereldhit ten gehore brengt.

Hoogtepunt vind ik altijd de camerashots van het publiek. Lekker gek doen. Pilsje omhoog houden en lallen. Of lekker dansen met je vriendin. Haar staat het wel en jou niet, maar dat heeft niemand je verteld. Of wel, maar dacht je dat ze een grapje maakten. Vrouwen houden van dansen en mannen doen alsof. Swingende mannen zijn net jokkende kinderen die denken dat hun ouders ze niet door hebben. Maar harder tegen de natuur kun je niet ingaan dan als man geboren te worden, een dansje op te voeren en een gezicht te trekken alsof je niet voor lul staat. Denkt u nu echt dat Mick Jagger zo raar zou bewegen als hij daar niet heel veel geld voor kreeg? Nee natuurlijk niet. Die lacht zich slap.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

6 gedachten over “Moves like Jagger”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s