Kinderen zijn hinderen, zei vader Cats

Kinderen zijn heus niet altijd leuk. Wat zeg ik? Ze zijn een ramp. De enige reden waarom ik kinderen wilde is dat ik, mocht ik eenzaam en moederziel alleen in een bejaardenhuis geraken, er nog eens in de twee weken naar me wordt omgekeken. En is dat nu die ruim 20 jaar dwangarbeid waard? Ik waag het te betwijfelen.
Vanavond bijvoorbeeld gebeurde er iets waar ik al tijden bang voor was. Ik haalde Hans uit bad en droogde hem af. In de spiegel zag hij een lange natte lok van zijn haar tot over zijn wenkbrauw hangen. Hij pakte de lok vast en vroeg of ik dat ook kon. En dan word ik al langzaam bang hè. “Eh, nee Hans, dat kan ik niet want papa laat het altijd heel kort knippen.” Ja, dat er geen enkel ander model meer mogelijk is, dat snapt hij nog niet helemaal, maar hij zei: “Ja, maar jij hebt ook dit,” en raakte met zijn wijsvinger mijn rechterinham aan. “En dit,” en hij raakte mijn linkerinham aan. “Eh, ja Hans, nu weet ik het wel hè!” Ik richtte mij iets op zodat hij niet bovenop kon kijken. “Ja, en boven heb je een gat.”

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

13 gedachten over “Kinderen zijn hinderen, zei vader Cats”

  1. Gewoon zorgen dat je nog dertig jaar leeft op z’n minst, dan kun je hem tzt terugpakken als hij net met die leuke thuiszorgzuster staat te flirten.

  2. Als het zelfs je kinderen gaat opvallen is het wel erg. Maar ik zei al eerder, kale mannen zijn sexy. Wanneer gaat de tondeuse er nu over? Of was het een scheermesje?

  3. Emma en ik hebben indertijd nog aangeboden je gat liefdevol te komen instralen. In ruil voor de discussieruimte die je ons gunde.
    Maar je bent er -hautain- niet op ingegaan.

  4. Hahaha heerlijk gelachen om Hans.
    Maar troost je want hier wordt er ook regelmatig iets gezegd over het feit dat ik grijze haren krijg.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s