Niet lachen naar de dokter!!!!

Hier maar weer eens een logje van moi, ook om even een update te geven over Hans.

Wij dachten namelijk dat we vandaag zouden horen dat alles oke is met Hans, en dat er op de longfoto verbetering te zien is. Wij dachten dit door de kinderarts een maand geleden, die dit min of meer verwachtte en ons dit dan ook zo vertelde. Nou, als een kinderarts dat verwacht, dan willen papa en mama dat zeker wel geloven….
Natuurlijk hadden we het kunnen weten want dat &^%&^%&*%ziekenhuis komt altijd met &^%&^%&^%&nieuws als je het niet verwacht.
En ja hoor…. Het was weer zover. Er is geen verbetering te zien op de longfoto, waardoor we nu weer aan een aangeboren longafwijking moeten gaan denken, gaaaaap. Ik ben er niet eens meer echt van onder de indruk.
De foto is WEER naar Utrecht, ze bellen WEER als ze daar de uitslag van hebben, en dan zullen ze ook vast WEER met het meconiumverhaal komen. Of misschien doen ze eens gek en verzinnen ze iets nieuws!!! Je weet het niet….
En Hans??? Hans lag breeduit te lachen bij de kinderarts, terwijl we daar dik een uur binnen waren. En hij wil nu al niet luisteren want ik had nog zo met hem afgesproken: Niet naar de arts lachen, alleen naar mij!!!!

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

36 gedachten over “Niet lachen naar de dokter!!!!”

 1. Het ziet eruit als een gezond ventje 😀
  Veel mensen hebben iets aangeborens afwijkends zonder dat ze het weten. Vroeger kwam je dat al helemaal niet te weten, ik heb iets aan mijn hart daar kwamen ze pas achter toen ik zwanger was, niks mee gedaan verder en nooit last gehad.
  Maar niet teveel zorgen maken, Hans lacht het hardst 😉

 2. Wow, kan Hans al staan Von?!! (Excuzes moi, ik ben van de lamlendige en dus de flauwe enzo)
  Anyhoe, hij ziet er zeker beregezond uit. Maar het blijft rottig en weer afwachten. Hopelijk komen ze in utrecht met iets zinnigs aan en bellen ze ook nog echt.

 3. Von, het gaat verder heel goed met hem. Hij lacht veel, en maakt al geluidjes. En hij boert.
  En we moeten eerst maar eens afwachten totdat de geleerden het met elkaar eens zijn.

 4. Hans ziet er kilo’s groter en gespierder uit dan onze baby, die maar een paar dagen jonger is, toch?
  En als de geleerden het zo moeizaam eens kunnen worden, kunnen ze net zo goed allebei ongelijk hebben en…. mankeert Hans misschien wel helemaal niets. Hoop ik!

 5. Hij weegt nu ruim 5200 gram en is 60 cm. Er is al door twee verschillende artsen gezegd dat-ie zoveel spiermassa heeft voor een baby.
  Volgens mij krijgt ie doping.

 6. Hij weegt nu ruim 5200 gram en is 60 cm. Er is al door twee verschillende artsen gezegd dat-ie zoveel spiermassa heeft voor een baby.
  Volgens mij krijgt ie doping.

 7. Hij knijpt er ’s nachts tussenuit, naar de sportschool (dat doorslapen is vast schijn ;-))
  Maar tjemig… ik denk dat het een kilo en 10 cm scheelt! In elk geval vergeleken bij de laatste weging (wij gaan nooit naar “weeg-spreekuren”, dus die is wel ‘oud’.)

 8. Nog even over de eerste foto. Je ziet zo dat hij daar denkt; Ik heb het toch maar goed voor mekaar. Iedereen maakt zich druk om me en stiekem ben ik kerngezond. Komt door die sportschool waar ik ’s nachts heenga. 😉

 9. Die foto rechtsonder, daar denkt hij iets. Ik ben er nog niet helemaal uit wat precies, maar het zoiets als lamaarlullen!

 10. Over veertien jaar is hij een kettingrokende puber!
  (hier spreekt een ervaringsdeskundige met ‘aangeboren hartafwijking’ én ‘aangeboren longafwijking’ en ex-kettingrokende puber!)

 11. @Echt waar, Marina? Nou, dat stelt me best wel weer een beetje gerust.
  Maar hij moet met z’n tengels van de sigaretten afblijven.

 12. Dat kettingroken-als-puber kan ik bevestigen, en je ziet het *niet* aan Marina 😉
  Als ik nog even naar die foto’s kijk: Ben ik de enige die gelijkenis met Bruce Willis ziet? Wieweet doet Hans over 20 jaar ook gewoon zijn eigen stunts..

 13. Ik heb net een uur babyzwemmen achter de rug en mijn Swartzeneggert houdt dat prima vol. Ik zou bijna de P. napraten (maar ik ben de moeder van hans dus nog erg voorzichtig): Er is niks mis met Hans.

 14. @Mack Vrouwtje van Mack: In het diepste geheim genees ik onnoemelijk veel kinderen…
  Van mij zei de kinderarts 55 jaar geleden dat ik aan chronische bronchitis zou gaan lijden. Twintig jaar later werd ik derde bij de Zeeuwse Kampioenschappen Athletiek op het onderdeel speerwerpen. Ik loop nog steeds de 100 meter binnen de drie minuten! Echt waar…

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s