Vreemd

Ach, mijn tante heeft Linda erop gewezen dat ik waarschijnlijk vreemd ga. Pijnlijk voor jou, dat je dat kennelijk niet weet, schrijft ze aan Linda. Tja, soms moet een mens zijn nobele plicht doen.

Ik heb het allemaal maar opgebiecht, en tevens haar andere beschuldigingen bekend, want ik kon er niet meer mee leven.
Wel heb ik mijn tante gisterenavond een bedankmailtje geschreven. Ik vond haar altijd al wat raar, nu twijfel ik toch of ze niet iets ernstigers mankeert.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

18 gedachten over “Vreemd”

 1. Ah… nou snap ik Linda’s reacties op hyves of facebook of waar ik het ook las ineens véél beter. Je hebt er rare mensen bij op deze wereld.

 2. Wat ik gedaan heb is haar even uit een bepaalde droom geholpen. Het was behoorlijk onbeschoft wat ze deed. Ze probeerde ook nog een wig te drijven tussen mijn moeder en mij, dus ik heb haar een anekdote verteld over haar broer, mijn vader. Die was geen fan van haar.

 3. Het schijnt dat er in iedere familie wel een ‘ tante’ is die zich verveelt en dus gaan zitten rondloeren waar ze een fikkie, en andere familieleden tegen elkaar kunnen opstoken. Zonder onmin kunnen ze niet leven. Ik heb mijn weblog op slot moeten zetten wegens zo’n ‘ tante’.
  Als iedereen zich gewoon eens met z’n eigen zaken bemoeide, zou al heel wat schelen.

 4. Of is ze misschien dement aan het worden? Dat meen ik serieus. In de allereerste fase lijken die mensen soms helemaal niet verward, maar kunnen ze kleine, merkwaardige dingen gaan doen of zeggen. Achteraf heb ik sommige dingen bij mijn moeder ook zo kunnen duiden.
  Maar hoe dan ook is het niet fijn, dit.

 5. Heel vreemd, ja. Maar jij, de boekhouder? Nee toch.
  – Laat me ook alsjeblieft in die waan, zodat mijn vertrouwen in de trouwheid der mensheid niet wordt beschaamd. –

 6. @FWT Carpenter: Oh, dan heb ik dat onderschat. Ja, het valt natuurlijk wel op, steeds zo’n rode bolide voor de deur.

  @Kipdelek. Ik zal mijn best doen morgen op het boekhoudersexamen.

 7. Linda al een aanslag gepleegd op Tante Margot? Ik zou haar maar binnenhouden de komende maanden!

  Vrienden van ons hebben zoiets ook ooit meegemaakt. Over haar ging de roddel dat ze vreemd was gegaan (vond ik al knap, de jongen waar ze mee vreemd zou zijn gegaan was een rechtstreekse afstammeling van Quasimodo) maar het heeft toen mooi wel een bom onder de relatie gelegd. Die overigens niet af is gegaan.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s