Ilse

Ach, nu ik toch niet bezig ben met loggen, wilde ik de andere artiest uit TVOH van gisteren ook even onder de aandacht brengen. Want deze steekt wél boven de amateurs uit. Zou zonder twijfel winnen. En zo hoort het natuurlijk ook. Prachtig nummer weer van een artieste, wier concert ik nog eens moet bezoeken.

Puzzle me

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

7 gedachten over “Ilse”

  1. Jaaaa, dat is mooi. Die heeft echt een grote ontwikkeling doorgemaakt, en ze heeft ook goede songwriters gevonden. Prachtig gearrangeerd ook, die nummers van haar. Wel vraag ik me af of ze geen stemproblemen gaat krijgen; haar stem is duidelijk heser aan het worden, als dat maar goed gaat.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s