Ilse

Ach, nu ik toch niet bezig ben met loggen, wilde ik de andere artiest uit TVOH van gisteren ook even onder de aandacht brengen. Want deze steekt wél boven de amateurs uit. Zou zonder twijfel winnen. En zo hoort het natuurlijk ook. Prachtig nummer weer van een artieste, wier concert ik nog eens moet bezoeken.

Puzzle me

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

7 gedachten over “Ilse”

  1. Jaaaa, dat is mooi. Die heeft echt een grote ontwikkeling doorgemaakt, en ze heeft ook goede songwriters gevonden. Prachtig gearrangeerd ook, die nummers van haar. Wel vraag ik me af of ze geen stemproblemen gaat krijgen; haar stem is duidelijk heser aan het worden, als dat maar goed gaat.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s