Ilse

Ach, nu ik toch niet bezig ben met loggen, wilde ik de andere artiest uit TVOH van gisteren ook even onder de aandacht brengen. Want deze steekt wél boven de amateurs uit. Zou zonder twijfel winnen. En zo hoort het natuurlijk ook. Prachtig nummer weer van een artieste, wier concert ik nog eens moet bezoeken.

Puzzle me

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

7 gedachten over “Ilse”

  1. Jaaaa, dat is mooi. Die heeft echt een grote ontwikkeling doorgemaakt, en ze heeft ook goede songwriters gevonden. Prachtig gearrangeerd ook, die nummers van haar. Wel vraag ik me af of ze geen stemproblemen gaat krijgen; haar stem is duidelijk heser aan het worden, als dat maar goed gaat.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s