Duffy

Nu we het toch over geweldige dingen hebben; het is iemand weer eens gelukt om muziek te maken zoals ze het maakten in de roemruchte jaren '50. Hoor toch eens dat slaperige ritme, die trilling in die stem, en dat timbre. Ik had nog nooit van haar gehoord, maar gisteren trad ze op in TVOH en ik dacht eerst dat het een grapje was. Dat ze een flater sloeg tussen amateurs van The Voice. Maar hoe vaker ik het hoor, hoe meer ik denk: dit had Elvis zeker gewaardeerd. Ik zal hem binnenkort weer eens bellen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

8 gedachten over “Duffy”

  1. Vind d’r geweldig. Heb je haar hit Mercy destijds niet meegekregen? Oh nee, Mack komt overal…
    Mijn lievelingsnummer van haar is Rain on your Parade.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: